Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudnám levezetni a...

Hogy tudnám levezetni a haragot, a fájdalmat, a gyűlöletet?

Figyelt kérdés
Legszívesebben üvöltöznék, megütnék valakit, sírnék (de ez most nem megy, annyira ideges vagyok). Az első barátom nagyon csúnyán kihasznált, és én meg még mindig szeretem, úgyis, ha tudom, hogy egy bunkó állat. (csak le akart fektetni). Már 2 hete annyira rossz kedvem van, szerintem a depresszió szélén vagyok, és nem eszek semmit. Utálom, hogy ezt tette velem, és kitépném a szívem is, csak hogy ne érezzem. Hogy tudnám ezt kiadni magamból?
2012. okt. 28. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Koncentrálj pozitív dolgokra. Tudom, elsőre furcsán hangzik, de én is voltam depressziós, hasonló okból, mint te. Segíts másoknak, a szüleidnek, egy idős embernek, a szomszédnak, keresd a lehetőséget arra, hogy segíthess, hogy jót tehess másokkal, hogy felvidíthass másokat. Ahogy másokat felvidítasz, tebenned is a helyükre fognak kerülni a dolgok.
2012. okt. 28. 17:57
 2/7 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ha úgy érzed beteltél ezekkel a gondolatokkal,akkor nincs egyéb dolgod,minthogy megfigyeld ezeket!Akkor kell résen lenned,amikor éppen felbukkannak az elmédben és ahelyett hogy beleélnéd és átadnád magad nekik,fordítsd minden figyelmedet rájuk!Ne értékeld,ne küzdj ellenük,de a legfontosabb,hogy ne azonosulj velük!Nem az a probléma,hogy ilyenek eszedbe jutnak,hanem,hogy velük azonosulva életet adsz nekik és így a saját gondolataid gyűrnek maguk alá!

2012. okt. 28. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Járj el sportolni, csinálj minél több programot! Segíts másoknak: takaríts ki, süss, főzz! Vágj bele új dolgokba, shoppingolgass, vágass új frizurát!
2012. okt. 28. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs mese, tovább kell lépned, új célokat találnod, együtt élned azzal, hogy hibáztál. Mi értelme lenne a bosszúnak? Majd az élet igazságot tesz vele, hidd el. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy a magadét építsd tovább. Nem lesz könnyű, főleg az elején, de az önmarcangolással senkinek sem használsz, legkevésbé magadnak. Egyszerűen túl kell lépned rajta, nincs választásod. Idővel elmúlik a fájdalom, és enyhülni fog a harag is. Viszont az időnek is engedned kell, hogy gyógyítson, mert, ha tovább emészted magad, az sem lesz képes rá.
2012. okt. 28. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Az idő mindent be fog gyógyítani, hidd el!
2012. okt. 28. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

"és kitépném a szívem is, csak hogy ne érezzem"

Anatómiailag oké, nem fogsz érezni, de semmit sem utána.

2012. okt. 28. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Próbálkozom, erősen, hogy jó legyen minden, de nem sikerül :(

Utolsó: Igen, imádom mikor úgy csináltok, mintha nem értenétek a dolgokat, és direkt bele kell kötni -.-

2012. okt. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!