Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most jogosan vagyok dühös az...

Most jogosan vagyok dühös az osztályomra?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden:

1) Tavaly mi nyertük meg a gólyahetet,ezért az ideit mi szervezzük.Legalábbis így volt szeptember közepéig.Akkor kitalálták,hogy az évfolyam összes osztályából 4-4 ember fogja szervezni.Én vagyok az egyik.Tegnap volt egy megbeszélés ezzel kapcsolatban 6. órában.

2) Tegnap diákönkormányzati ülés volt 5. órában.2 diák van benne osztályonként.Viszont tegnap csak 4 óránk volt és mindkettõ hazament óra után

1+2) Az osztályból én lakok a legmeszebb.(40 km körüli távolságra) Az elmaradó 5. és 6. órában a DÖK tagok és a "gólyások" hazamentek,mert "De jó,hogy negyed 1-re otthon lehetnek". Én meg egy lány,akivel jóban vagyunk, végig bent voltunk mindkettõn.16:30-ra értem haza.Ma az ofõ megdícsért minket a lánnyal együtt,hogy végig ültünk mindent és az ezeket felügyelõ tanárok pozitívakat mondtak rólunk,ezért mi lettünk a DÖK-ösök és a "gólyások".Most meg kapunk mindent az osztálytól.(mekkora mártír vagyok meg,hogy én lettem a példaképük stb.),akik meg lettek "fosztva" a tisztségektõl,azok meg azt beszélik,hogy mekkora g*cik a tanárok,hogy csak emiatt nem szervezhetnek,mert nem voltak ott.De basszus,ha bevállalták csinálják meg.Nem?

2012. okt. 27. 20:06
 1/2 Vadkan01 ***** válasza:
jogosan vagy dühös megtetted amit a lelkiismereted diktált és ne hagyd, hogy mások letérítsenek a jó útról. AHOY
2012. okt. 27. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jogos! Aki vállal bármit is, véleményem szerint csak felelősséggel tegye!

Ezek az idióták miatt meg te ne érezd rosszul magad, hadd morogjanak ők magukban ;)

2012. okt. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!