Most jogosan vagyok dühös az osztályomra?
Megpróbálom röviden:
1) Tavaly mi nyertük meg a gólyahetet,ezért az ideit mi szervezzük.Legalábbis így volt szeptember közepéig.Akkor kitalálták,hogy az évfolyam összes osztályából 4-4 ember fogja szervezni.Én vagyok az egyik.Tegnap volt egy megbeszélés ezzel kapcsolatban 6. órában.
2) Tegnap diákönkormányzati ülés volt 5. órában.2 diák van benne osztályonként.Viszont tegnap csak 4 óránk volt és mindkettõ hazament óra után
1+2) Az osztályból én lakok a legmeszebb.(40 km körüli távolságra) Az elmaradó 5. és 6. órában a DÖK tagok és a "gólyások" hazamentek,mert "De jó,hogy negyed 1-re otthon lehetnek". Én meg egy lány,akivel jóban vagyunk, végig bent voltunk mindkettõn.16:30-ra értem haza.Ma az ofõ megdícsért minket a lánnyal együtt,hogy végig ültünk mindent és az ezeket felügyelõ tanárok pozitívakat mondtak rólunk,ezért mi lettünk a DÖK-ösök és a "gólyások".Most meg kapunk mindent az osztálytól.(mekkora mártír vagyok meg,hogy én lettem a példaképük stb.),akik meg lettek "fosztva" a tisztségektõl,azok meg azt beszélik,hogy mekkora g*cik a tanárok,hogy csak emiatt nem szervezhetnek,mert nem voltak ott.De basszus,ha bevállalták csinálják meg.Nem?
Szerintem jogos! Aki vállal bármit is, véleményem szerint csak felelősséggel tegye!
Ezek az idióták miatt meg te ne érezd rosszul magad, hadd morogjanak ők magukban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!