A terhes nőknek nagy átlagban elmegy az maradék eszük.
A hajam tépem a pocaklakó, babóca, hós, szopi, kakilunk, ki lakik a hasamban, nő a fogunk (komolyan?? egyszerre???) szövegektől, mintha visszafejlődtek volna óvodás szintre. Szerintem géát
2012. okt. 27. 14:03
2/13 anonim válasza:
*gáz
2012. okt. 27. 14:03
3/13 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek veled
2012. okt. 27. 14:04
4/13 anonim válasza:
Ettől a fiús, lányos pocaktól vagyok rosszul. Meg a jön a fogunk, megyünk pisilni, mintha még mindig benne élne... Meg hogy ő terhes/gyereke van, és mindenki álljon félre az útjából
2012. okt. 27. 14:08
5/13 anonim válasza:
én facebookon akadok ki,amikor feltolt egy nap 20 képet a picirol
jó,nagyon erdekes 1 kép max! de a privát képeket én nem raknam fel. maradjon csak a csaladi albumban!
2012. okt. 27. 14:14
6/13 anonim válasza:
Nah már jöttek a harci anyukák lepontozni :D
2012. okt. 27. 14:14
7/13 anonim válasza:
én meg se nézem az ilyen kérdéseket
nagy divat lett mostanában itt
szerintem vagy unatkoznak (esetleg már kiíratták magukat, és otthon ülnek gép előtt - na majd szülés után nem így lesz)
vagy úgy érzik ez a fantasztikus dolog velük történik meg egyedül széles-e világon, tehát az egész országgal tudatni kell, hogy nő a pocaklakó (brrr), apu már nem akar szexelni, nincs esti program, hát pocifotózás van....
2012. okt. 27. 14:21
8/13 anonim válasza:
Ezért nem keresem föl soha a Gyerekvállalás kategóriát.
2012. okt. 27. 14:22
9/13 anonim válasza:
A legdurvább az volt amikor az anyuka büszkén kiplakátolta a facebookot a babájáról készült kakilós képekkel. És még egy csomóan lajkolták is. Csak tudnám mi játszódik le ilyenkor egyes emberek fejében...
2012. okt. 27. 15:00
10/13 anonim válasza:
Múltkor volt kolleganő kiirta facebookra, hogy a gyereke egész nap a bilin ül. Hát gratulálok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!