Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehet ruhát vásárolni, a...

Hol lehet ruhát vásárolni, a nagy divatcégeken, turkálókon kívül?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet? Elgondolkodtam ezen a kérdésen, hogy hogyan lehet ruhához jutni, amik divatosak is. Azért merült fel bennem a kérdés, mert hallottam róla, hogy a nagy cégek környezetszennyezők, illetve a ruháikat is vegyszerekkel kezelik, meg a nagyrészük nem természetes anyagokból, hanem műanyagokból készül.

2012. okt. 26. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Interneten.. Vannak akik pont ilyennel fogalkoznak, pl. otthon saját maguk csinálnak fonalat, azt megkötik és eladják az ebből készült ruhákat. Keress rá több ilyen is van. Konkrét oldalt nem tudok, de olvastam, hogy egy izalandi lány rengeteget keresett az eladott kötött pulcsikból.. Szóval a google segítségével biztos találsz ilyet.. Viszont sajnos ezek nagyon nagyon drágák..
2012. okt. 26. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A meskás dolgok neked túl alterek? Csak kérdezem. Mert ott például lehet venni egész hordható holmikat is, úgy láttam. Külföldön vannak olyan márkák, amik kimondottan a felelős vásárlókra hajtanak, de általában drágább holmikat is árulnak. Mondjuk cserébe minőséget is nyújtanak, nem mennek szét a termékeik három mosás után, mint a nagy üzletláncokból származók sokszor...
2012. okt. 26. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Ismerem a meskát, kutattam már ilyen oldalak után. A meskás cuccok úgy láttam inkább népiesek, úgy értem inkább népműveszeti motívumokkal díszítettek vannak. A stílusom igazából tényleg egyszerű, semmi extra. Én sok jó ruhát találok magamnak a nagy üzletekben is, meg rajtam szét sem mennek hamar. Csak hát..tudom hogy készülnek ezek a ruhák, illetve, ma már egyre kevésbé találok magamnak normális anyagból készült ruhát. Mert azért azt mindig néztem, miből készül, mégha nem is mindig valós dolgot írnak rá. Úgy gondolom hogy pl. ami 100% pamut, az nagyjából az is, csak van valami ellenőrzés. De már szinte mindenben van valami poli akármi, nejlon stb. Azért ez már túlzás szerintem, vegyszeres műanyag.
2012. okt. 26. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Vatera, vagy varratni :)
2012. okt. 26. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!