Nagy görénység lenne emiatt otthagyni a lakótársakat, vagy jogos a részemről?
Figyelt kérdés
Nem takarítanak semmit, mocsok van a lakásban. Vannak állataik akik miatt tiszta forgács mindig az előtér, naponta össze kéne söpörni. A kaja a szobában penészedik rájuk, a konyhában ha kajálnak kupit hagynak maguk után, a földre kilötyögtetik a kaját és nem takarítják fel, halmokban áll a mosatlan utánuk mert nem mossák el az edényeiket. Már 4 hónapja ez megy, pedig kértem már hogy maguk után tartsanak rendet ők is. Semmi változás, mintha nem is érdekelné őket. Azzal még konkrétan nem hozakodtam elő nekik hogy elmegyek, de azt tervezem, már szervezem is az egészet.... Szerintetek jogos vagy nem? Elegem van abból hogy én takarítok utánuk is hogy kinézzen valahogy a lakás... pedig éjt nappallá téve dolgozom, az egyik lakótárs meg ráadásul nem dolgozik, itthon van (pénzeli a pasija), és még így se képes arra h takarítson, mikor más feladata nem lenne. Egész nap gépezik.2012. okt. 26. 18:12
1/5 SzilKa válasza:
abszolút jogos, ha el akarsz menni, én sem bírnék így élni és mások után takarítgatni.
2/5 anonim válasza:
én mennék a helyedben,
nem érdemelnek ezek meg tégedet
3/5 A kérdező kommentje:
Hja... mindhárman lányok vagyunk, de én vagyok az egyetlen aki törődik a környezetével... :(
2012. okt. 26. 18:54
4/5 anonim válasza:
Normális, hogy érdekel.Ők nem igazi nők.Vagy takarítanak, vagy elmész.Ennyi.. :ll
5/5 anonim válasza:
Kauciót veszítesz?? - Tűrhetetlen helyzetedben, én letojnám a kauciót is.....: menekülnék onnan!
Amúgy SZABAD ember vagy! Miért minket kérdezel?
Vagy csak elrettentő példával szolgálsz? Sajnos sok az igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!