Az ázsiaiak nagy része tényleg hepatitises, aids-es és igénytelen?
A 13. Nickoop válasza szerint pl. a lakosság 70-90%-a volt már hepatitises?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35536..
Meg igénytelenek, nem törlik ki, szőrösek, büdösek?
Egy jurtás mongol esetén biztos, de már ott is civilizált a többség, nem?
Pl. Észak-Koreában még el tudom képzelni a fentieket, de Japánban?
Nekem ezt egy koreai srác mondta aki sokat utazik és általában minden országban becsajozik :)
A japánok nagyon tiszták. A kínaiak viszon a magas víz ár miatt kevesebbet zuhanyoznak.
Amit én látok Koreában az az, hogy a gyerekek pisilés után nem törlik ki és nem mosnak kezet sem. Volt példa, hogy a mosdóban hallottam ahogy a mellettem lévő lehúzza a wc-t majd szépen kisétált és neki állt főzni. Ilyen nem egyszer előfordult.
Valahol olvastam, hogy a koreaiak közel 60%-a hepatitises, amit eltudok képzelni mivel az étkezéseknél pálcikával eszünk amit bekapunk majd a közös tálakból eszünk vele.
Az, hogy szőrösek a koreai nőkre igaz, mármint az intim részre gondolok. Lábak, karok, hónalj mint szőrtelen de az initm rész az bizony szőrös. Elég elmenni egy jimjilbang-ba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!