Ti mit gondoltok arról, hogy az emberek Facebook-ok nyilvánítanak részvétet?
Figyelt kérdés
nem rég halt meg egy ismerősöm. és megdöbbenve láttam, hogy nagyon sokan facebook üzenőfalára írt neki. felháborítónak tartom komolyan! oké, aki nem tudja felhívni, nem tud vele máshogy beszélni, az írjon neki pár sort, de üzenetbe! ha már neten nyilvánít valaki részvétet, akkor miért az illető üzenőfalára?2012. okt. 25. 19:47
1/3 anonim válasza:
én is találkoztam már ilyennel, valóban nagyon bunkó dolog... Nem értem én sem, hogy csinálhat valaki ilyet!?
2/3 anonim válasza:
holéltek ti? ma már mindenki ottcsinál mindent!!
3/3 anonim válasza:
Van benne igazság amit a fentiekben említve van de akkor is a 21.században élünk és 2012-t írunk.Haladni kell a korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!