Mit tegyek ha nem tudok belépni a facebook fiókomba?
1. Foglald el magad valami értelmes dologgal.
2. Vágd fel az ereidet.
(ha egy hétig nem tudnál belépni facebookra, pszichiátrián kötnél ki és úgy éreznéd semmi értelme az életednek)
Na, most komolyan. Én se tudok belépni. Holnap meg jön Anyám, unokái pasijait megnézni a gépen..
Bejelentkeztem (kb 1 hónapja) azóta rá se néztem.
Se nevem, se jelszavam nem tudom.. Azt hittem, tudom, de nem fogadja el.
Égek majd mint a rongy, Anyám azt hiszi, direkt csináltam.
Pedig nem. Csak hülye vagyok hozzá..:((
Sajnálom, utolsó válaszoló! Amúgy tesómnak nem fogadja el a jelszavát, nem nekem. Próbálok segíteni. Ha feltörték eléggé kellemetlen, mert ugye a privát üzenetekben turkálhat!!
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! Az elsőnek az a baj, hogy a piros kézen kívül, nem tudok mást adni.......
Szia!
A bejelentkezési oldalon van egy olyan link a jelszó-mező alatt, hogy: "elfelejtetted a jelszavad?"
Kattints arra, és add meg azt az e-mail címet, amivel eddig sikeresen beléptél, majd lépj be abba az e-mail fiókodba, és állítsd vissza a belépési adataidat a kapott e-mailben foglaltak alapján!
Ha valamit nem értesz, kérdezz nyugodtan!
Remélem, sikerül megoldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!