Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vissza tudok majd valaha...

Vissza tudok majd valaha lépni a Facebook-fiókomba ha ezt írja ki: Ideiglenesen blokkolva vagyok?

Figyelt kérdés

Igen, azt tudom, hogy mit jelent az ideiglenes, a gond inkább az lenne, hogy akárhányszor próbáltam, azonosító kódot kért, meg hogy ismerjem fel az ismerősöm képeit, csakhogy valamelyik képen Garfield van, meg rózsacsokor, meg ilyenek, és ezekről nem tudom, hogy ki az. Most, amikor utoljára próbálkoztam, csak azonosító kódot kérd, utána pedig ezt írta ki: Jelenleg nincs elérhető megerősítési mód. Kérjük, nézz vissza később!

Be fogok tudni majd lépni? És kb mennyi idő múlva?

2012. márc. 26. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Túl sokféleképpen és sokszor akartál belépni, és ezt is korlátozzák.

Erre nem lehet sok mindent mondani, várj 2-3 napot, és próbálj újra belépni. Hátha más tagokat is listázni fog, akinél van normális profilkép, vagy újra felajánlja az SMS-belépést. Ha pedig sikerül, nyugodtan elmondhatod az ismerősöknek, hogy normálisan használják az oldal funkcióit, különben az ilyen profilképes dolog miatt megcsúszhat bárki bármikor.

2012. márc. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!