Facebook miért írja ezt már 2 órája? A fiók ideiglenesen elérhetetlen. A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
Lehet hogy a profilodat tároló szerven valamilyen probléma miatt nem üzemel, így nem lehet honnan betölteni az adatokat, bejelentkezni. Mint az üzenet is írja, ha a probléma megoldódik, ismét el tudod érni az oldalt.
Azért pár órát ki lehet bírni nélküle.
Komolyan behalok.2 órája nem tudsz belépni?Te úristen. xD
Komolyan nem értem hogy egy közösségi portálon,aminek az elsődleges célja az ismerkedés-->kapcsolattartás mit lehet annyira szeretni hogy 2 óra miatt egyböl itt kell megkérdezni hogy "mi a baj".Komolyan mondom elképesztő hogy lassan kezd ez a világ olyan lenni mint a Hasonmás című film csak itt nem robotokon hanem közösségi portálokon keresztül "érintkeznek" az emberek és ha elromlik akkor sírás-rívás van.Depressziós lesz mindenki xDxD
Egyébként csakhogy a kérdésre is válaszoljak,igen ez minden bizonnyal szerver hiba.Nem a te gépedben van vagy volt a baj,mint ahogy ez is ki derül a szövegből is amit be írtál:
"A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt"
De azért meg kell kérdezni,nehogy telefonon vagy ami még rosszabb,személyesen kelljen az ismerősökkel beszélni:)
A halál ostora pedig ha e-mailt kell írni,mert nem kapunk azonnal választ.
Bocs de nagyon felhúz ha valaki ennyire bele van b*zulva egy közösségi oldalba.
nekem sem megy az FB...
azt hittem feltortek de ezekszerint mas is igy van ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!