Facebook miért írja ezt már 2 órája? A fiók ideiglenesen elérhetetlen. A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 15:24
11/13 anonim válasza:
nekem is volt ilyen de legutoljára Opera-n mentem FBre és egyszerüen nem akart bejelentkezni de Mozillában és IEban ment :D
12/13 anonim válasza:
Megoldódott nektek? Nekem most nem jó.
13/13 anonim válasza:
Pár perc vagy pár óra után magától megoldódik, nem kell és nem is tudsz csinálni ellene semmit.
Nekem volt olyan, hogy másfél napig nem ment, úgyhogy ne aggódj, és ne nézd percenként hogy jó-e már, mert annál hosszabbnak tűnik az idő.
Ha nem bírja ki valaki 1-2 napig az oldal nélkül, az már amúgy sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!