Fellépek fb-re és állandóan csak azt látom, hogy a sok tinip*csa írogatja h "jaj de megtéplek holnap" "juj ez a csicska így meg úgy.." Mire jó már ez az egész? Ezzel akarnak feltűnősködni? Mert sztem ez magán ügy amit privátba is el lehet intézni. Aki csinált ilyet, árulja már el mit érzett olyankor? :D Többiek véleményét is várom! :)
Semmire, az ilyeneket én már rég töröltem az ismerőseid közül. (Szerencsére nem volt sok.)
2012. okt. 24. 16:47
2/11 anonim válasza:
Semmire nem jó, inkább szánalmas, hogy virtuálisan élik egyesek az életüket.
2012. okt. 24. 16:50
3/11 anonim válasza:
tiltsd le őket.
2012. okt. 24. 17:02
4/11 anonim válasza:
És az idézetek?
Azokat már el is felejtette mindenki?
Mert én például kurv*ra leszarom hogy a nők éppen milyen érzelgős idézetet raknak ki, meg amikor elkezdenek célozgatni de senki nem tudja hogy ugyan most kire célozgat fúúúú de utálom,és azt hiszi hogy esetleg több veréb is becsábul.
Nem lehet egyenesen beszélni vagy mi van?
Ha már nőből vagy akkor már nem érvényes az hogy ne szarozzunk és beszéljünk egyenesen?
2012. okt. 24. 17:03
5/11 anonim válasza:
Úgy beszélsz, mintha minden nő ilyen lenne.
Képzeld, én is nő vagyok, és ugyanúgy idegesít ez a sok marhaság, mint téged.
Sőt, a tömérdek kisgyerekes meg kutyuskás fotókat és szívszorító történeteket is utálom!
2012. okt. 24. 17:06
6/11 anonim válasza:
Úgy borzasztó a facebook ahogy van... Jó, persze van 1-2 hasznos része is. De a legtöbben csak a hülyeségre használják, egyetértek. Engem is bosszantanak az ilyen kiírások. A legrosszabbak a provokatívak, mikor csak egy szomorú fejet ír ki, hogy legalább 500-an megkérdezzék, hogy "jaj, mi a baj??"
Ez tényleg csak feltűnősködés:) Sokan arra használják a facebookot, hogy egy kicsit fontos embernek érezhessék magukat:)
2012. okt. 24. 17:08
7/11 anonim válasza:
Az utolsó kettő hozzászólásban benne vannak azok amit kihagytam,még azok is, igazatok van.
2012. okt. 24. 17:56
8/11 anonim válasza:
Hát nézd, a te ismerőseid... Nekem nincsenek ilyen ismerőseim, így én nem is látok ilyeneket, ha felmegyek a fb-ra.
2012. okt. 24. 17:59
9/11 anonim válasza:
Ha hallod, hogy a kutyád vonyít, mert 3 napja nem adtál neki inni, előbb oszd meg, hogy szomjas a kutyám. Várd meg, hogy lájkolják 10-en. Azután oszd meg, hogy most elmész megitatni. Várd meg, míg lájkolják 10-en. Azután, ha még nem döglött meg, itasd meg. Ha viszont már megdöglött, oszd meg ezt is, így 100-an fognak részvétet nyilvánítani, és bármire van szükséged, tudod, hogy rájuk "számíthatsz".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!