Terhes kolléganők irígyek egymásra? (többi lent)
Kolléganőm és én egyszerre vagyunk terhesek. Ő 16. én 12. hétben. Na most ő kiküldetésben volt és mikor visszajött, akkor közölte a főnökkel és mindenkivel személyesen a csoportból a hírt. Én akkor még nem akartam közölni, de gondoltam a főnöknek egyszerűbb, ha már egyből kettővel tud tervezni, így én is elmondtam neki és egyenként a többieknek (egy kivételével mert úgy jött össze).
Na most véletlenül kicsúszott a számon az egyik kollégámnál és elárultam neki a kollganőm terhességet is. A lelkére kötöttem, hogy legyen meglepett, mikor megtudja a hírt.
Na most az az egy kolléga, aki nem tudott az én terhességemről csak a kolléganőméről, kitalálta, hogy legyen egy céges ebéd együtt és ünnepeljük meg a terhességet. Ok örültem neki, na gondoltam majd megemlítem az én terhességemet is és egyből letudva a bejelentés. Még odafele, a terhes kolléganőm kifejezetten megkért, hogy ne említsem meg a terhességem, mert ez az ő ünneplése és nem az enyém. Mivel eddig nagyon jó volt a viszonyunk, tisztázni akartam ezt a kijelentését. A fejemhez vágta, hogy elmondtam az ő terhességét az egyik kollégámnak aki vérig volt sértve, amiért nem előbb tudta meg (oké ez minősíti is a balf*sz kollégámat, aki így reagált és nem ahogy megígérte). Én erre bocsánatot kértem tőle vagy 5-ször legalább, hogy nem direkt volt és így sikerült, de örüljünk egymás terhességének hiszen ez nem egy verseny és milyen vicces helyzet is van, hogy két terhes nő van egy csoporton belül. Komolyan mondom, ő csak ismételgette a hülyeségét, hogy én miért mondok el embereknek olyat, amit nem szabadna és csak akkor fogadja el a bocsánatkérésem, ha megígérem, hogy az ebéden nem beszélek a saját terhességemről mert ez az Ő ÜNNEPLÉSE. Végén úgy egyeztünk meg, hogy akkor ezentúl nem érdeklődünk egymás terhessége felől és mindenki azt csinál amit akar.
Utána persze beszélgettünk, de erről a témáról már nem.
Ok tudom, ez a hülyeség majd le fog csengeni, most leginkább csak ki akartam írni magamból a dühömet. Köszi, hogy elolvastátok.
Illetve talán jobb kedvre derítene, ha Ti is írnátok ilyen sztorikat hülye irígy emberekre, mikor Ti terhesek voltatok.
9-es: pontosan tudom, min mentél és mész keresztül és nem ítéllek el miatta. Nekünk is időbe telt a dolog és egy vetélésem is volt (gondolom állandó látogatója vagy a teherbeesés rovatnak is itt mint ahogy anno én voltam). Én is kiborultam, mikor sógórnőm a másodikkal esett teherbe, míg nekem az első sem jött még össze. Ez nem irigység hiszen nem a gyerekét irigyled tőle. Csak rosszul esik a sors igazságtalansága, hogy nekik sikerült nektek meg még nem.
Ha gondolod és szeretnél beszélgetni, talán tudok pár hasznos dolgot mondani, akár priviben is.
Igen, igy van. Nem a babat irigylem. Csak rossz erzes, hogy vki aki elmondasa szerint nem szeretne es ennyire negativan all (alt) ehez a dologhoz neki megadatik ez a csoda. Nekem meg nem... Pedig minden vagyam. Szivesen olvasom a hasznos tanacsaidat. Es elore is koszonom.
Nem utolso sorban pedig Gratulalok nektek.
6-os igazad van, mert végülis elveszem tőle a pillanatot. De ezt az élet hozta így, nem direkt csináltam. Bennem is volt egy kicsi rossz, hogy pont egyszerre vagyunk terhesek és nem ÉN vagyok az egyedüli, de aztán túlléptem és gondoltam miért ne lehetnénk akkor MI a terhesek és viccelődni ezen, jókat elmulatni egymás gömbölyödésén. Szóval a legjobbat kihozni az adott helyzetből.
Egyébként amikor először közölte velem, akkor visszamondhattam volna, hogy "én is" de akkor nem akartam "elvenni" tőle a pillanatot. De most már ezen túlléptünk és nem kellett volna ekkora patáliát csapni az Ő ünnepségéből.
De szerintem itt a legnagyobbat a balf*sz kolléga hibázta, hiszen nekem megígérte, nem árulja el és meg fog lepődni, közben meg neki a szemére vetette, hogy már rég tudja és mennyire meg van bántva, amiért nem mondta el előbb. Ez mekkora gerinctelenség.
Köszi a válaszokat, jó volt olvasni és kiadni magamból a dühömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!