Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon zavar, és már unom...

Nagyon zavar, és már unom (Barátnő). Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb barátnőm (jelen esetben hívjuk 'y'-nak), és már régóta LB-k vagyunk, de 7.-ben meg most 8.-ban egy másik csaj(jelen esetben 'x') is az LB-je lett, és "nekem is" (Azt viszont tudni kell, hogy régebben voltak közözzünk gyerekkori 'én barátnőm, és nem a tiéd' veszekedések az 'y' nevű Lb miatt köztem meg az új "LB-m" között, ezért sosem bírtam igazán, és még most se nagyon bírom, mert az minden vágya, hogy csak ő meg az y nevű barátnőm legyenek, én meg ne legyek velük.). A csajjal (x) nincs gondom ha normálisan viselkedik, csak van amikor elkezd "hisztizni"-> néha egy kis hülyeség miatt megsértődik, és nem lesz velünk. Ekkor az 'y' nevű LB-m "lehordja" mindennek (pl. már nem érdekel mert hülye, már lesz*rom), és én természetesen ennek úgymond "örülök", mert "végre" már csak 2-en leszünk, és nem idegesít (Mert ha 3-an mentünk valahová, én le voltam sz*arva).

De aztán amikor pl. én hiányzok suliból, akkor az 'y' nevű bnőm kihez fut egyből? Hát persze hogy az 'x' nevű csajhoz.. És utána minden kezdődik újból. És ez így megy 2-1,5 éve. Már nem 1x készültem ki idegileg emiatt.

Mit tegyek, hogy ne idegesítsem fel magam ezen? Hogy nyugtassam le magam? Mert az nem megoldás, hogy otthagyom az 'y' nevű LB-met, mert mégis csak az LB-m...

Megpróbáltam a legérthetőbben leírni.

Lécci segítsetek!!

14/l

2012. okt. 23. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy hárman jóban tudjatok lenni utálkozás és kiközösítés nélkül, kell még egy jó 6-8 év. 25 évesen most jutottunk el odáig, hogy már nincsenek ilyenek, most együtt is lakunk hárman és béke van.

De: egy embert sem lehet kisajátítani, és azt is meg kéne érteni, hogy attól, hogy y x-szel is barátkozik, még nem szűnt meg a te barátod is lenni. Menjetek kettesben y-nal, ő is menjen néha kettesben x-szel, te meg x-et hagyd a francba, ha mélyen belül utálod, ne legyél kétszínű kis p*csa. Ezt az LB meg BFF dolgot meg felejtsétek már el, mert szörnyű.

2012. nov. 13. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
látom, nemcsak nekem tűnt fel, hogy olyan a kérdés, mint egy matematikai egyenlet :D
2012. nov. 23. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!