Hogyan lehet egymástól megkülönböztetni az ázsiaiakat?
Figyelt kérdés
Szeretem a Japánokat, de sajnos sosem tudom, hogy egy vágott szemű milyen nemzetiségű. Hogyan lehetne őket megkülönböztetni egymástól? Ha honlapot küldtök az is jó!
2009. aug. 8. 18:08
1/10 anonim válasza:
<33japanase<33
én is szeretem a japánokat,de nekem egyáltalán nem okoz gondot megkülönböztetni őket a többi ázsiaitól O.O valahogy látszik rajtuk hogy japánok XD pl.: szebbek a kínaiaknál(habár ez egyéni meglátás kérdésexD)
2009. aug. 8. 18:25
2/10 anonim válasza:
Ránézésre a bőrszínűk és az arcformájuk (főleg a szemük) alapján elég jól beazonosíthatóak - persze nem 100%-osan.
Én azt tapasztalom,hogy a kínaiak szeme általában feltűnőbb,jobban eltér az europaiakétól és a bőrük is sárgásabb tónusú,mint pl.a japánoké.Viszont kínait és koreait gyakorlatilag képtelenség ránézésre megkülönböztetni!
2009. aug. 8. 19:02
3/10 anonim válasza:
sárga-sárga. nem mindegy?
2009. aug. 8. 19:29
4/10 anonim válasza:
Más a bőrszínük, a szemük alakja, az arcuk formája, másként beszélnek és hallod is, ha nem is érted. Egyébként az ázsiaiak könnyen megkülönböztetik egymást, de nekik ua. a gondjuk a fehérekkel, mint nekünk velük: nekik is ugyanolyan egy magyar, mint egy francia.
2009. aug. 8. 20:09
5/10 anonim válasza:
Hát nehéz mert Kínában de még Japánban is sok különböző etnikai csoport él.De talán koreaiaknak+kínaiaknak kerekebb az arcformájuk.
Szerintem viszont épp hogy a japánok arcformája a kerekebb, gyakran a szemük is nagyobb egy kicsit, valamint világosabb a bőrük. Kicsit "európaibbnak" néznek ki, mint pl a kínaiak, akiknek sötétebb a bőre, és a szemük is feltűnőbben vágottabb. A Koreaiakat, Vietmániakat, etc viszont már nem tudom megkülönböztetni, illetve nagyjából meg tudom, de hogy milyen alapon, már nem tudom részletezni^^
2009. aug. 9. 13:45
8/10 anonim válasza:
Én akkor tudom őket megkülönböztetni legjobban ha beszélnek. Mivel japánul tanulok, felismerem, a kínait is felismerem, de mondjuk a vietnámi meg a koreai már nem menne.
2009. aug. 31. 21:00
9/10 anonim válasza:
Én a japánokat felismerem, igaz nem 100 százalékosan, a kínaiakat is. A koreaiakat már nem annyira, de például a mongolokat és tibetieket elég jól. Néha keverem a kettőt.:)Nekik nagyon karakteres arcuk van. Az előző hozzászólóhoz hasonlóan a beszédükről is felismerem. Ismerem a mandarint, a japánt és a koreait is (hallottam már).Mongolt csak néhányszor, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy felismerném.
2010. júl. 23. 16:45
10/10 anonim válasza:
Sok minden megkülönbözteti őket. Bőrszín ,szem forma, magasság, és ami gyakran árulkodó az a stílusuk.A legkisebbek átlagban a vietnámiak nőkben és férfiakban egyaránt. A nyelv szintén fontos különbség mert ha nem is beszélsz keleti nyelvet kihallod a különbséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!