A furcsa, hogy nekem középsuliban nem ment, mindig volt valaki aki kívülállónak érezte magát, most pedig egyetemen, már harmadik éve, tökéletes harmóniában mozgunk 2 barátnőmmel, alig rúgjuk össze a port. Ezért kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen tapasztalata van erről, jó vagy rossz?!
Köszi:)
2012. okt. 21. 11:07
1/9 anonim válasza:
Mi középsuli óta ismerjük egymást,osztálytársak voltunk. Együtt mentünk jobbra-balra,buliztunk de akkor még nem volt szó mély barátságokról. Idén vagyunk másodévesek,mind más egyetemen,de mostanra váltunk úgy igazi barátnőkké. :) Igaz,mi négyen vagyunk. :)
2012. okt. 21. 11:13
2/9 anonim válasza:
Mi 6-an voltunk általánosban és senki nem lógott ki a sorból, soha nem volt vita, vagy "haragszomrád" korszak.
30 éves elmúltam, az 5 gyerekkori barátnőből 2-vel tartom a mai napig is a kapcsolatot, a legjobb barátnőim maradtak.
A másik 3-al is jóban vagyok, ha összefutunk, még mindig jól el tudunk beszélgetni.
2012. okt. 21. 11:17
3/9 anonim válasza:
Középsulis vagyok, negyedikes. Nálunk nem igazán működik, elég gyakran szakadunk két részre. Igazából az utóbbi fél vagy egy évben romlott meg ennyire a viszonyunk, azóta már abban is bizonytalan vagyok, hogy egyáltalán nevezhetjük-e egymást legjobb barátnőknek. Remélem ez azért megoldódik majd idővel...
2012. okt. 21. 11:28
4/9 anonim válasza:
Nekem nem jött be ez,valakit mindig el lett nyomva,vagy le lett húzva.
2012. okt. 21. 12:49
5/9 anonim válasza:
Nekem még sosem volt olyan, hogy két barátnőm egymással is jó barátságban legyen. Nem arról van szó, hogy utálták egymást, de van nem is voltak ismerősök, vagy csak simán haverok voltak, egy nagyobb társaságon belül.
2012. okt. 21. 15:13
6/9 anonim válasza:
Nekünk nem ment. Elvoltunk,de voltak problémák. Egy emberrel is nehéz kijönni úgy mint egy legjobb barátnővel,nemhogy kettővel egyszerre :D
2012. okt. 22. 12:24
7/9 anonim válasza:
nekem két legjobb bnőm felnőve állandóan nyomultak az épp aktuális barátomra.
de most családjuk van és egymással is ezt csinálják (volt hogy az egyik amikor felmentünk a másikhoz, bugyiban volt, meg kért egy pólót, hogy ne az utcai cuccaiban legyen - a bnőm férje hazajött és úgy kapkodta magára a ruhákat.) de szóval őket ez nem zavarja, én inkább nem tartok velük inkább kapcsolatot. maradtak ketten bnők.
2012. okt. 24. 18:52
8/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre a környezetemben, hogy a páros barátságok mennek. Középsuliban most 5en vagyunk barátnők és ált. mindig én vagyok kirekesztve, de ha pl. csak 4en megyünk valahova máris többet foglalkoznak, beszélgetnek velem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!