Milyen véleményen vagytok erről? Van rajtam kívül más, aki még így látja a dolgokat a romákról?
Errefelé a romák nem dolgoznak, kölönböző segélyekből , valamint a gyerekek után járó segélyből élnek(5-10 gyerek), és már-már tényleg kezdenek elfajulni a dolgok, lassan már a magyar nép lesz a kisebbség.
Van egy oylan érzésem is, hogy mivel nem dolgoznak, és ezekből a segélyekből élnek, az állam "kincstárát" is fosztják kifele ezzel a sok segéllyel.
1 szóval:Feltételezem, jobb életszínvonal lenne MO.-n, ha nem járna pl csak 2 gyerek után segély(a magyaroknak is), így feltételezhetően a romáknak nem lenne annyi gyerekük(kb 10) , mert annyit már nem tudnának miből eltartani, ennek fényébn a "szaporodásuk" is talán lelassulna.
Ezáltal valamivel több pénzhez jutnának a magyarok is, mert pl a fizukat meg lehetne emelni, nem padig 5-10 gyerekes családoknak adni a pénzt.(ezek az 5-10 gyerekes családok 99%-a roma)
Ti hogy vagytok ezzel?
10.54-es vagyok
Én sajnáltam a kisgyereket,hogy mezítláb volt...a beton hullámzott a forróságtól,nekem a cipőm nyoma maradt az aszfaltban,úgy felpuhult.Nem tudom annak a gyereknek nem égett a talpa???
Amúgy igaz,minek rá cipő?-Úgyis kinövi. :-D
Munkatáborba kéne vinni őket 2 évre. Ha vége, akkor jöjjön a Ciklon B, majd a krematórium, és a hamuba sült pogácsa.
Mindegyiket, még az 1 hónapost is. És a 80 évest is.
Gyerünk, pontozzatok le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!