Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen véleményen vagytok...

Milyen véleményen vagytok erről? Van rajtam kívül más, aki még így látja a dolgokat a romákról?

Figyelt kérdés

Errefelé a romák nem dolgoznak, kölönböző segélyekből , valamint a gyerekek után járó segélyből élnek(5-10 gyerek), és már-már tényleg kezdenek elfajulni a dolgok, lassan már a magyar nép lesz a kisebbség.

Van egy oylan érzésem is, hogy mivel nem dolgoznak, és ezekből a segélyekből élnek, az állam "kincstárát" is fosztják kifele ezzel a sok segéllyel.

1 szóval:Feltételezem, jobb életszínvonal lenne MO.-n, ha nem járna pl csak 2 gyerek után segély(a magyaroknak is), így feltételezhetően a romáknak nem lenne annyi gyerekük(kb 10) , mert annyit már nem tudnának miből eltartani, ennek fényébn a "szaporodásuk" is talán lelassulna.

Ezáltal valamivel több pénzhez jutnának a magyarok is, mert pl a fizukat meg lehetne emelni, nem padig 5-10 gyerekes családoknak adni a pénzt.(ezek az 5-10 gyerekes családok 99%-a roma)

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. aug. 8. 14:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10.54-es vagyok

Én sajnáltam a kisgyereket,hogy mezítláb volt...a beton hullámzott a forróságtól,nekem a cipőm nyoma maradt az aszfaltban,úgy felpuhult.Nem tudom annak a gyereknek nem égett a talpa???

Amúgy igaz,minek rá cipő?-Úgyis kinövi. :-D

2009. aug. 9. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Munkatáborba kéne vinni őket 2 évre. Ha vége, akkor jöjjön a Ciklon B, majd a krematórium, és a hamuba sült pogácsa.

Mindegyiket, még az 1 hónapost is. És a 80 évest is.

Gyerünk, pontozzatok le :D

2009. aug. 9. 21:32
 13/13 anonim válasza:
100%
van amiben igazad van,vannak olyanok is de vanak rendes család es nem kap munkát magának mert az olyanok mint te es akik veled egyet ertettek nem venék fel oket dolgozni mert romák pedig vanak olyan rendes romák is mint te de rájuk is rá mondják mindazt amit a többire,en nem veném el töluk a segély mer nekik etelre kell,en az allamföktöl veném ell a plusz pénz amiket megszereznek mert nekik luxus autora es vilára nyaralora kell,en továbra is megadnám a segélyt amugy nem csak romák kapnak segélyt magyarok is ugyse a mi pénzunket adják nekik adjanak minél többet ugyse az en pénzem adják nekik,aki elvené töluk irigy ara a kis pénzre,ne haragudj de nevetséges az eletgondolkozásod es sajnálak nagyon rosz eleted lehet ha megirigyeled azt a kis segély eszt a kérdést fel se kelet volna ted,te ezen gondolkodsz hogy mástol elved ne félj nem a tied adják neki
2009. dec. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!