Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan csesszek ki a csaj...

Hogyan csesszek ki a csaj osztálytásammal?

Figyelt kérdés

van egy csaj az osztályba, aki ilyen tipikus flegma pics* már az első percben nem volt szimpatikus.. nagyon nagyra van magával mert h nagy a melle meg a segge... egyébként fél cig*ny és szerintem undorító a csaj.. tesin folyton lökköd, akkor öltötőbe mellette ülök és direkt elfoglalja az egész padot, felpakolja oda a cuccait, multkor direkt ledobtam mire elkezdett velem vitázni hogy "Neki koszos lessz a táskája pff-.- aztán a földön kellett öltöznöm. nem akarom hagyni magam, valahogy ki akarok cseszni vele.. ötletek??

15/L

2012. okt. 19. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ne hagyd hogy vitázzon, és lökd arrébb megint a cuccát. Majd kinövitek a gyerekességet, fogadd el addig ezt, mivel gyerekek vagytok még.
2012. okt. 19. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
priviben írd meg nekem hogy milyen, miket szeret csinálni, sportol-e, mi a hobbija, van-e pasija, barátnők stb. és akkor nagyon jót lehet kitalálni
2012. okt. 19. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tesi után "véletlenül" öntsd rá a teádat,vizedet a cuccára.

Tesin véletlenül dobd képen a röplabdával.

2012. okt. 19. 20:26
 4/8 anonim válasza:
9%

ha legközelebb is ezt csinálja akkor kapd el mikor csak ketten vagytok vagy vmi és köpd szemen ezzel a mondattal: te büdös ci.. :))

privibe megírod melyik suliba jár? ismerős...

2012. okt. 19. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Tök egyszerűen mèrtnem tèped meg?

Fèlsz tőle?

2012. okt. 19. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb termetű, akkor jobb, ha nem kezd bunyózni vele, mert ő járhat rosszul. Többet ésszel, mint erővel. Én pl mikor suliban nagyon utáltam egy osztálytársamat, a székére helyeztem egy öntapadós jegyzetlapot, ragasztós felével felfelé. Rá volt írva egy nem túl kellemes dolog. És hát azzal a seggén sétálgatott egy darabig, míg észre nem vette.
2012. okt. 19. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha hosszú haj van, ragassz bele rágógumit, vagy a székére tegyél frissen rágott rágót,mielőtt leül.

Nyomjál a cipőjébe ragasztót.

2012. okt. 20. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképen jó tippeket adtatok neki ahhoz, hogy már gyerekkorában megtapasztalja, milyen az ha "nőt" bántalmaznak nagyobb és többen levő emberek.
2012. okt. 20. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!