Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha meghallod azt a szót, hogy...

Ha meghallod azt a szót, hogy 'Franciaország', mi jut legelőször eszedbe?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 18:21
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
51%

>Ja és még valami (Norbimagannak):

>A VÁLASZODDAL PONTOSAN ALÁTÁMASZTOTTAD A "TÚLZOTT >BÜSZKESÉG, BEKÉPZELTSÉG, ARROGANCIA" HÁRMASÁT. :D

Amit legelőször írtál, az önmagában csak a tudatlanság és az agymosottság jele csupán. Ezért is reagáltam, hátha tévedés. Ahogy folytattad, az "a büszkeség, beképzeltség és arrogancia jele" - saját szavaid két bejegyzésben is felhasználva. A szép a dologban, hogy ez nem a Magyar népre jellemző -nálam ez már csak így írandó- megkülönböztetendő attól, aki magyarul ír és beszél, de nem az. Sajnos ma erre a jelölésre bizony szükség van. Ha pedig arroganciát, beképzeltséget és büszkeséget keresel koncentrált formában, _kiállva a tér közepére, csupa nagybetűkkel ordibálva_ :), akkor azt ne az itteni őslakosság körében keresd, -nálunk ui. ezt a reakciót egészséges nemzeti önérzetnek hívják- hanem a nemzet-szabotőrök között... Részemről a téma lezárva, azt gondolsz, amit akarsz. - Már egyértelmű, hogy melyik oldalon állsz.

2012. okt. 26. 08:10
 52/56 anonim válasza:
Eiffel
2012. okt. 27. 10:25
 53/56 nyisziati ***** válasza:
51%
Norbimagan: válaszoddal teljesen alátámasztod azt, amit írtam. "agymosott", "Magyar - nálam ez már csak így írandó" figyelmen kívül hagyva az ÁLTALÁNOS helyesírási szabályokat, "őslakos" - honnan tudod, hogy én hol születtem?, stb. Szóval a dolog ott kezdődik, hogy az agymosottak a turbómagyarok között vannak, a folytatás pedig az, hogy én a NORMÁLIS MAGYARORSZÁG oldalán állok, veled ellentétben. Pont.
2012. okt. 27. 10:41
 54/56 anonim válasza:
Kétszínűség.
2012. okt. 27. 16:11
 55/56 anonim válasza:
Eiffel totny, alatta zöld gyep, croissan, Párizsi utcazenészek, esti szabatéri mozi, parfüm, balett. :)
2012. okt. 29. 21:56
 56/56 anonim válasza:
Luide Fines, Eifel torony, francia sapka, Párizs, zene, Monalisa, Ady: Párizsban járt az ősz.
2012. nov. 3. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!