Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá/hogy reagáln...

Mit szólnál hozzá/hogy reagálnál rá, ha 18 éves lányod 26-32 éves férfival akarna kapcsolatot? (minden korosztály véleménye érdekelne)

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 22:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
36%
18 leszek decemberben párom 34 volt júniusban 4 éve leszünk együtt pár nap múlva és van egy csodás lányunk. :)
2012. okt. 18. 05:53
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Innentől kezdve annyit tehetsz, hogy támogatod. AKár az ördög is a pasija.:)

Már nem gyerek, 18 éves nagykorú felnőtt.

Azzal, hogy beleszólsz, lehurrogod, csak eltávolodik tőled.

Az én anyukám amikor 18 voltam senki sem tetszett neki.

Nagyon rossz volt, hogy nem támogatott. Persze mondd el egyszer!!! a véleményedet , úgy, hogy leültök, megbeszélni.

Utána pedig nem tudsz mit csinálni.

Legyél jó fej anyuka.:)

2012. okt. 18. 07:12
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
ha jora valo ember akor csak legyél jó anyukája és ne szapuld a barátját feleslegesen.mert a lányod akor csak eltávolodik töled.
2012. okt. 18. 12:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon meglepődtem a válaszaitokon, örülök, hogy vannak emberek, akik el tudnak tekinteni a megszokottól, hogy kezd eloszlani ez az igazi hagyományos gyöpös nézet, de néhol kicsit ledöbbentem...

Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszaitok!(:

2012. okt. 19. 22:04
 15/15 A kérdező kommentje:
11-es : Nem Biankának hívnak?
2012. okt. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!