Hogyan titkolhatnám el előle? Hiszen mindent megbeszélünk!
Figyelt kérdés
Nyelvsuliba fogok járni és a legjobb barátnőmnek nem szeretném elmondani, mert neki nincs pénze nyelvsulira. Azt terveztük hogy majd együtt fogunk menni ha majd lesz munkánk. Mindent megbeszélünk és azt mondják hogy csak azt tedd másokkal amit fordított esetben te is elvárnál. Én nem örülnék ha titkolózna előttem és nem mondaná el hogy nyelvsuliba jár.
De tudom hogy ha megmondom neki most hogy elkezdtem tanulni és szeretném letenni majd a nyelvvizsgát akkor összetöröm a szívét és fájni fog neki.
Hogy birkózzak meg a lelkiismeretemmel?
2012. okt. 16. 16:17
1/4 anonim válasza:
Mond el neki és ha ezt nem tudja megérteni akkor nem igazi barát. Ha fáj neki akkor valamivel engeszteld ki, de ne hogy már ő felháborodjon, mert te egyedül mész. Szerezzen rá pénzt vagy maradjon a fenekén. Megkell értenie.
2/4 anonim válasza:
Mikor otthon tanulsz veled tanulhat ő is, ha akar. Neki is jó, neked is, ezzel mindent elkövettél az ügy érdekében.
Ha akarnád se tudnád eltitkolni, ebben felesleges gondolkodnod.
3/4 anonim válasza:
Azt gondold végig, hogy mivel okoznál nagyobb fájdalmat: ha elmondanád, vagy ha nem?
4/4 A kérdező kommentje:
Ha utólag tudná meg akkor biztos nagyon megharagudna. Ha most mondom meg akkor meg fájni fog neki. Egyik sem jó. :S
2012. okt. 16. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!