Hogyan gondolkodjak pozitívan? Olyan depis a hangulatom!
Nincsen melóm és nem akarnak felvenni nyelvvizsga nélkül sehová. A szüleim beírattak egy nyelvtanfolyamra, csak marha sokba kerül és olyan lelkiismeret furdalásom van emiatt :( Szóval most duplán rosszul érzem magam: aggaszt a munkanélküliség és hogy sokba kerülök a szüleimnek :( Anya azt mondja hogy ne foglalkozzak vele, gondoljak arra hogy így megszerezhetem a nyelvvizsgát. De én nem tudok felszabadultan örülni neki, mert nem szeretnék gondot jelenteni hiszen az iskoláztatásomat is fizették évekig. Más 23 éves már éli a világát :( Utálom hogy nincs melóm, annyira szeretnék már én visszaadni nekik valamit :(
Tudsz egy kis életet verni belém?
Alapból örülni kellene annak hogy olyan szüleid vannak akik hajlandóak segíteni, és nem csak a véredet szívják meg csesztetnek hogy menjél dolgozni. Depi helyett a nyelvvizsgára kellene készülni, hogy ne legyen belőle bukta, és ne kelljen a szüleidnek újra kifizetni azt.
Más 23 évest meg le kell sz@rni, neki azt adta a sors, neked meg ezt. Őt lehet holnap elüti egy autó, te meg élsz boldogan 80 éves korodig betegségek nélkül.
Azzal adod vissza nekik hogy tanulsz, és nem depizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!