Hogyan lehet a gyűlöletből táplálkozni?
Próbáltam nyitni de nem sikerült.
Idősebbek (35-től fölfelé) társaságában egyszerűen nem vagyok ideges. Egyáltalán nem irritálnak, jól érzem magam. Tudok velük kommunikálni. Elfogadnak, figyelnek rám, meghallgatnak! Ami pedig a legfontosabb, adnak a véleményemre! Természetesen ez kölcsönös!
Próbált már valaki flörtölni egy huszonéves szukával? Azt sem tudja mi az! Ellenben azzal aki idősebb, hála Istennek megadatott és ma is tudtam flörtölni egy kb 30 elején járó hölggyel.
A fiatal gyerekek meg csak arra mennek hogy ők vannak a keményebb sz@rból. A lányoknak meg az a csávó kell aki keményebb sz@rból van. Nekem ebből elegem lett már lassan 4 éve. Miért nem lehet leülni egy fiatal lánnyal beszélgetni??? Mindig azt mondják hogy áááá le leheeet. De nem, sajnos ez nem igaz...
Engem arra neveltek (amit köszönök) hogy ha valamit csinálok pontos legyek, törekedjek a minőségre. Mert az így készült dolgok a jók, a hosszú életűek és az értékesek. Azért idegesítenek a fiatal seggek mert az én igényeimet a sz@r nem elégíti ki. Az övéket meg igen, sajnos teljes mértékben. Így minden témámban süket fülekre találok náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!