Szerintetek az "YOLO" ha találkozok egy csávóval, akitől semmit sem akarok csak pl barátságot?
Figyelt kérdés
Én nem tudom, h ő hogy van ezzel.. nem úgy tűnik mintha szimplán barátkozni szeretne, de ha nem megyek el a találkára, akkor azon fogok agyalni, hogy "mi lett volna ha.."2012. okt. 14. 11:05
2/5 anonim válasza:
You live only once.
Baromság, és ha szerinted ez a trendi , meg a követendő példa, akkor hajrá!
3/5 A kérdező kommentje:
nem azért írtam mert szerintem "trendi" vagy "követendő példa" csak nem tudtam másképp kifejezni magam, bocs.
2012. okt. 30. 16:22
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező a You Only Live Once azaz YOLO azt jelenti csak egyszer élsz...és nem értem ennek mi köze van a pe kérdeésedhez mar nem azárt..de mindegy
5/5 ConStant válasza:
Nem értem a problémád. Ha csak barátságot akarsz, akkor mi ez a "azon fogok agyalni, hogy mi lett volna, ha..."? Ha többet akar akkor majd nyilatkozik róla, te meg elküldöd, ha tényleg csak barátkozi akarsz.
Ugyanakkor elég szomorkás, hogy csak angolul tudod kifejezni magad pedig a világ egyik legválasztékosabb nyelvét beszéled (legalábbis mi, többiek). Ráadásul tévesen is használod a YOLO kifejezést. Ügyes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!