Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánynak akitől nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak akitől nem akarok semmit, de rendszeresen találkozok vele kell e puszit adni? 16/F

Figyelt kérdés
tudom ez nem a "szerelem szex" kategóriába sorolandó de nem találtam jobbat. Amúgy nem kamukérdés, légyszíves normális válaszokat, és ha lehet indokold is! :D
2010. okt. 4. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak nők az életemben akikkel rendszeresen találkozom nem akarok semmit tőlük és nem szoktam adni nekik.Például a kisközértes eladócsaj és még páran.A te ismerőseidnek meg döntsd el te meg ők,én akit szeretek ismerőseim még ölbe is kapom néha meg ölelgetem is néha őket.
2010. okt. 4. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha barátod, akkor adhatsz, de nem muszáj.
2010. okt. 4. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lett ezzel a világgal.......
2010. okt. 4. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
kell hát... Ha nem adsz el visz az FBI és kísérleteznek rajtad, hátha UFO vagy...
2010. okt. 4. 09:35
 5/5 anonim válasza:
sok lany baratunk van a tarsasagunkban, szoktak velunk jonni kocsmazni meg ha bulizunk mindig jonnek velunk, de ok csak szigoruan baratok es mi mindig puszival koszonunk es ugy is bucsuzunk el, szamunkra tok normalis
2010. okt. 4. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!