Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma este találkozok egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este találkozok egy pasival, akivel össze akarok jönni, de szexelni mindenképp! (? )

Figyelt kérdés
Mit húzzak fel? Kocsmázni megyünk és kicsit hűvös lesz este. Mi legyen rajtam? Ing? Póló? Trikó? Szoknya? Farmer?
2010. máj. 6. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

miniszoknya + vmi amiből kilóg a csöcsöd

A kocsmába meleg van, fűti a sok részeg disznó párája. Jó szórakozást!

2010. máj. 6. 20:40
 2/7 nielindi ***** válasza:
80%

Mit húzzak fel? -> a gumit

Mi legyen rajtam? -> miniszoknya bugyi nélkül

ezek után már mindegy, h felül mi van. igy simán, minden akadály nélkül beakaszthatja.

2010. máj. 6. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mellbimbótapasz vastag öv...épp elég;)jó bulit
2010. máj. 6. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
vedd fel azt a ruhád amiben a sarkon szoktál állni
2010. máj. 6. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
összeakarsz jönni mire egy dugásra vagy máshogy is kell? mer ha dugsz vele akkor nem lesz belőle semmi azis biztos kiscsillag
2010. máj. 6. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Hogy ez milyen kurv@ mindegy, ha szexelni akarsz vele. Én mondom neked, ha egy férfi eldöntötte, hogy megdugna egy nőt, akkor teljesen mindegy hogy milyen ruhában látja meg őt. Olyat húzz, amiben kényelmes neked.

Egy férfi

2010. máj. 6. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
milyen volt?
2011. júl. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!