Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Késő lenne elkezdeni 18...

Késő lenne elkezdeni 18 évesen színészkedni?

Figyelt kérdés
Nem sztár szeretnék leni, vagy ilyesmi, csupán imádok színházba járni és lenyűgöz az egész világ, azon gondolkodom gyakran, hogy én is szívesen szerepelnék kicsit filozofikusabb darabokban. Alapvetően egy kicsit zárkózott, elmélkedő alkat vagyok, de régebben gyakran szavaltam és ha szerepelni kell, nem okoz gondot, olyankor megszűnik a világ és csak arra koncentrálok, amit épp előadok. Gyerekként dráma szakkörbe jártam évekig, de kamasz éveimben abszolút szakítottam ezekkel a művészi hajlamaimmal. Késő lenne visszatérni ehhez? Tudom, hogy már öreg vagyok, de emlékszem, régen milyen színes volt az életem, amíg szerepeltem emberek előtt.
2012. okt. 13. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem késő 18 évesen.. Pl. még jelentkezhetsz a Színművészeti Egyetemre, legalábbis megpróbálhatod, vannak, akik évekig próbálkoznak vele. Elvileg nem az számít, hogy mennyit tudsz már, hanem hogy meglátják-e benned a tehetséget, a többit majd később megtanulod. De ha nem akarsz mindent egy lapra feltenni, akkor kezdésnek jó lehet, ha jelentkezel olyasmire, mint pl. A gyanú árnyékában az rtl-en.. Megértem, ha ez neked nem tűnik elég kecsegtetőnek, de szerintem manapság minden lehetőséget meg kell ragadnia egy színésznek. Vagy pl. most lesz egy casting egy induló sorozathoz szintén az rtl-en. Ha teljesen hobbi szinten akarod tartani, akkor tuti, hogy vannak amatőr színjátszó körök vagy drámacsoportok, csak keresni kell.
2012. okt. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!