Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegyük fel hogy valaki bérgyil...

Tegyük fel hogy valaki bérgyilkos szeretne lenni. Hogyan tudná elkezdeni mit kellene tennie?

Figyelt kérdés
NEM AKAROK AZ LENNI CSAK ÉRDEKEL HOGYAN LEHETNE AZ ILYET ELKEZDENI
2012. febr. 24. 12:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sokat kell ám gyakorolni.
2012. febr. 24. 13:00
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan de nem hiszem hogy a neten hirdetik magukat.Szerintem egy maffia ismerős kell hozzá aki felbérel és az alvilágba reklámoz persze csak ha jó vagy.
2012. febr. 24. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
sztem ilyen meg a filmekben van.
2012. febr. 24. 13:05
 4/17 A kérdező kommentje:
utolsónak. igen igen reklámoz az alvilágba ha JÓ VAGY. De hogy jók legyünk mármint bármik legyünk el kell kezdenünk , és azok akik már jók valahogy elkezdték mikor még nem voltak jók.na engem ez érdekelne.
2012. febr. 24. 13:06
 5/17 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek írtam. de az utolsónak annyit hogy nem csak a filmekben van te aztán tájékozott ember lehetsz gratulálok.
2012. febr. 24. 13:07
 6/17 anonim ***** válasza:
Kell hozzá valami jó nagy trauma, ami kellő gyűlöletet és így motivációt biztosít neki a művelendő szakmájához. Persze nem mindenki lesz bérgyilkos egy trauma után, hanem a többség összeroskad vagy feldolgozza valahogy. Szóval ezt így nem nagyon szokták választani az emberek, csak néhánynak jön magától.
2012. febr. 24. 13:08
 7/17 A kérdező kommentje:
pszihológiai szempontból biztosan jót mondtál , köszönöm , csak hogy én arra vagyok kíváncsi hogyha valakibe ez mind meg lenne . kihez menne munkáért , miféle képen hirdethetné magát stb stb
2012. febr. 24. 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Ki bántott téged?
2012. febr. 24. 13:13
 9/17 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy "ki bántott" ?
2012. febr. 24. 13:15
 10/17 anonim ***** válasza:
feladsz egy hirdetést az Expresszben
2012. febr. 24. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!