Tegyük fel hogy valaki bérgyilkos szeretne lenni. Hogyan tudná elkezdeni mit kellene tennie?
Figyelt kérdés
NEM AKAROK AZ LENNI CSAK ÉRDEKEL HOGYAN LEHETNE AZ ILYET ELKEZDENI2012. febr. 24. 12:52
2/17 anonim válasza:
Nem tudom pontosan de nem hiszem hogy a neten hirdetik magukat.Szerintem egy maffia ismerős kell hozzá aki felbérel és az alvilágba reklámoz persze csak ha jó vagy.
3/17 anonim válasza:
sztem ilyen meg a filmekben van.
4/17 A kérdező kommentje:
utolsónak. igen igen reklámoz az alvilágba ha JÓ VAGY. De hogy jók legyünk mármint bármik legyünk el kell kezdenünk , és azok akik már jók valahogy elkezdték mikor még nem voltak jók.na engem ez érdekelne.
2012. febr. 24. 13:06
5/17 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek írtam. de az utolsónak annyit hogy nem csak a filmekben van te aztán tájékozott ember lehetsz gratulálok.
2012. febr. 24. 13:07
6/17 anonim válasza:
Kell hozzá valami jó nagy trauma, ami kellő gyűlöletet és így motivációt biztosít neki a művelendő szakmájához. Persze nem mindenki lesz bérgyilkos egy trauma után, hanem a többség összeroskad vagy feldolgozza valahogy. Szóval ezt így nem nagyon szokták választani az emberek, csak néhánynak jön magától.
7/17 A kérdező kommentje:
pszihológiai szempontból biztosan jót mondtál , köszönöm , csak hogy én arra vagyok kíváncsi hogyha valakibe ez mind meg lenne . kihez menne munkáért , miféle képen hirdethetné magát stb stb
2012. febr. 24. 13:10
9/17 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy "ki bántott" ?
2012. febr. 24. 13:15
10/17 anonim válasza:
feladsz egy hirdetést az Expresszben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!