Hip-hop + Iszlám megfér együtt?
nem igaz, a srác maga sem a kultúra ellen van, nem néztem végig de szerintem általánosságról beszél.
másrészt rengeteg hiphop stíluisú iszlám tartalmú zene létezik, amiben nem erkölcstelen dolgokról szövegelnek. a hiphop nem kötelezően gengszterkedés meg káromkodás. ha érdekel példa tudok mutatni.
egyébként kíváncsi lennék, miért akarsz muszlim lenni, ha ide nem akarod, akkor privátban.
tehát igen, megférnek együtt, sőt, jellemző is lehet.
Érdekes, nekem nem ez jött le. Nagyon is a hip hopról beszélt.
A kérdező motivációi engem is érdekelnének. Akár privátban is.
Motívációk? :) Igazából nem tudom elmagyarázni. ALLAH tudhatja csak, miért akarja, hogy muszlim legyek :)
Na, de ha tényleg az leszek (egyébként ezzel még várok néhány évet), attól még nem szeretnék megváltozni. Tehát nem leszek ilyen, hogy mondjam... ha szabad -e így kifejeznem magam? :D Light-os muszlim. magyarul:MAGYAR MUSZLIM... bocs, de nemtudom elmagyarázni :)
persze, értelmetlen lenne általánosítani, ez kb olyan mint azt mondani, hogy egy muszlim ne nézzen tvt mert lehetnek benne mocskos dolgok. akkor ne netezzen és ne is olvasson, mert mindenben lehetnek mocskos dolgok.
nem teljesen értem, de sejtem mire utalsz
igaz így ennek nem sok tartalma van hogy leírtad.
mármint ha valaki komolyan érdeklődik az iszlám iránt legalább a dzsihád fogalmával tisztában legyen.
feltételezem ez kb olyan muszlimság mint amilyen keresztény a legtöbb keresztény. :) tehát nem keményvonalas, hanem "ami nekem tetszik". nem teszel esküt, nem jársz közösségekbe és nem értelmezed szó szerint a koránt.
az meg megint rossz szöveg hogy allah tudja, csak történt valami ami miatt érdeklődni kezdtél, nem esett a fejedre egy ragyogó korán a plafonról... :)
hogy őszinte legyek, kicsit aggaszt is ez a sok divatvallásos ember manapság, mert mindenféle buddhistának, muszlimnak meg kitudjaminek nevezi magát, holott nem sok köze van hozzá. feltételezem a koránt sem olvastad el. kezdd azzal, lehet hogy pár oldal után elmegy a kedved tőle...
még arra is tippelhetnék hogy megtetszett neked egy pasas akinél be akarsz vágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!