Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 yorki jól megfér együtt?

2 yorki jól megfér együtt?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes yorkim,és a párom szeretne még egyet mellé. Hogy fognak vislekedni egymással? Barátok lesznek? (egyidőset hozunk)
2009. nov. 1. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha így kiskoruktól kezdve eggyütt vannak, akkor nem hiszem hogy baj lesz. Arra viszont figyeljetek oda hogy ha egy szuka és egy kan kutyus van, akkor az eggyiket érdemes ivartalanítani, hogy ne legyenek kutyusok. Nagyon sok szaporító van mostanában, és ez nem tesz jót eggyik ajtának sem.
2009. nov. 1. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
ja, bocsi, mind a kettő fiú! így is ki fognak jönni, nem?
2009. nov. 1. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
igen persze:-) Szerintem semmi akadálya sincs.
2009. nov. 1. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
maximum az idösebb kiharcol magának egy kis tiszteletet! de az én pici yorkim oda v minden kutyáért öregért fiatalért fajtától függetlenül! :)és ö is bizti örülni fog egy játszótársnak! csak készüljetek fel h akkor otthon kö kövön nem marad ha a két kis ördög beindul! :)
2009. nov. 1. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2 szuka yorkim van

Az első pár napban az idősebb verte a kicsit..aztán fordult a kicsi a nagyot:)Most meg imádják egymást:)

2009. nov. 2. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!