Ezen az oldalon mindenki olyan erkölcsös, angyali és jó? Szinte minden kérdést lehurrognak az okostojások.
Kedves legutóbbi "öregasszony",
ellenkezőleg, mindenki sírjára azt írják, hogy nagyszerű ember, tisztességes üzletfél, hű barát, férj/feleség és kitűnő apa/anya. Az előtte lévő nyolcvanpár évtől függetlenül. (Azt viszont tényleg ritkán részletezik, hogy "nem volt rossz arc, de ha felöntött a garatra, ádáz egy természete volt")...
KEDVES 11 !
Igazad van! Sírokon olvasom, gyászolja hűséges férje..
Mindenki tudja, ő volt a falu bikája...
Rosszul fogalmaztam: nem kell szentnek lenni!
Na, ez a lényeg..
Sírfelirat törölve...:))))
Kösz a javítást !
;)
Na ugye, hogy ugye? :)))) Szóval mindegy "micsinálunk", a végén úgyis szép dolgokat vésnek a fejünk fölé. :)
Nem mindenki jó meg angyali:P
De nekem a való életben is nyomják a rizsát, lökik a pozitív segítőkész de h.lye vagy szöveget. Osszák az észt amúgy is szóval nem csak itt van ez.
Vannak hibáim, de mivel én egy érdekes családban nőttem felé és nem akarok olyan lenni, vannak nálam keményen kőbe vésett dolgok, hogy milyen nem leszek.
Nem iszok, drogozok, nem csalom meg a páromat, nem leszek erőszakos, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!