Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon mindenki...

Ezen az oldalon mindenki olyan erkölcsös, angyali és jó? Szinte minden kérdést lehurrognak az okostojások.

Figyelt kérdés
Minden kérdés alatt csak ilyen válaszokat látok..mindenkit lenéznek, lehurrognak az emberek:D fura, mert a való életben nem nagyon találkozom ilyen emberekkel, mindenkinek vannak hibái.. de itt aztán tudják osztani az észt ;) Várom ide is az engem lenéző hozzászólásokat:DD
2012. okt. 12. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves legutóbbi "öregasszony",

ellenkezőleg, mindenki sírjára azt írják, hogy nagyszerű ember, tisztességes üzletfél, hű barát, férj/feleség és kitűnő apa/anya. Az előtte lévő nyolcvanpár évtől függetlenül. (Azt viszont tényleg ritkán részletezik, hogy "nem volt rossz arc, de ha felöntött a garatra, ádáz egy természete volt")...

2012. okt. 12. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:

KEDVES 11 !

Igazad van! Sírokon olvasom, gyászolja hűséges férje..

Mindenki tudja, ő volt a falu bikája...

Rosszul fogalmaztam: nem kell szentnek lenni!

Na, ez a lényeg..

Sírfelirat törölve...:))))

Kösz a javítást !

2012. okt. 12. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:

;)

Na ugye, hogy ugye? :)))) Szóval mindegy "micsinálunk", a végén úgyis szép dolgokat vésnek a fejünk fölé. :)

2012. okt. 12. 16:02
 14/17 Zsizsik666 ***** válasza:

Nem mindenki jó meg angyali:P

De nekem a való életben is nyomják a rizsát, lökik a pozitív segítőkész de h.lye vagy szöveget. Osszák az észt amúgy is szóval nem csak itt van ez.

2012. okt. 12. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Vannak hibáim, de mivel én egy érdekes családban nőttem felé és nem akarok olyan lenni, vannak nálam keményen kőbe vésett dolgok, hogy milyen nem leszek.

Nem iszok, drogozok, nem csalom meg a páromat, nem leszek erőszakos, stb...

2012. okt. 13. 08:32
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
És az is idegesítő hogy kiraktam egy kérdést amiben ez a szó szerepelt ijen formában : magyarországi . És mindenki azt írja hogy mért nem nagy M el írtam és uttána mondtam hogy ha a hejség név végén i van akkor kicsi betű és aztán tovább írták a h.séget , és nem azt értem el a kérdéssel hogy bár 1 normális választ kaptam volna , hanem azt hogy a sok kőbunkó írta az értelmetlen dolgokat . És minden kérdésnél van ijen hogy írják a helyesírási hibákat , amikor nem is ez lenne a lényege a weboldalnak hanem az hogy feltedd a kérdéseid , most ha sokat kell írj nyilván könnyebb ha nem nézel végig minden szót , hogy heje-é , és megkeresed a szólekszikonban . És írják hogy mien kőagy ( a bizonyos) kommentelő a hibájáért .
2012. okt. 13. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os, azért a te helyesírásoddal tényleg komoly gondok vannak. Értem én, hogy az oldal nem erre való, de komolyan vehetnéd a javító szándékot.
2012. okt. 13. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!