Ezen az oldalon mindenki olyan erkölcsös, angyali és jó? Szinte minden kérdést lehurrognak az okostojások.
Én csak akkor szoktam hurrogni, ha vki leírja, hogy milyen erkölcstelen dolgot követett el, aztán úgy tesz, mintha neki mindent szabad lenne... kb. ilyenek, hogy megcsaltam 3x a páromat, most nem szól hozzám, milyen hülye már... meg anyám nem enged el 14 évesen buliba, pedig nem is innék olyan sokat, hülye p.csa... (jó, sarkítottam, de akadtak olyan kérdések, ahol a haj leszállt a fejemről, hogy milyen "nekem mindent szabad" típusú emberek vannak itt)
egyébként minden kérdésnél belegondolok abba, hacsak nem nagyon alpári vagy nagyon elszállt, hogy mi lehet, mik lehettek az okok, ki mit hibázott egy kapcsolatban stb., és úgy adok választ.
Irnál példát mire gondolsz?
Az szerintem nem lehurrogás ha valaki leirja a véleményét egy adott dologgal kapcsolatban,ha valaki nem birja a kritikát akkor meg ne tegyen fel kérdést.
Ez a családi kapcsolatok rovat, nem a szex...:))
Dehogy erkölcsös mindenki. Ha jól megnézed ezt a rovatot,
nem igazán van lehurrogás, vélemény van.
A kérdező kérdez. Ő kéri a véleményt, nem magunktól adjuk...:))
De hidd el, kevés embert kivéve, sokan a legjobb tudásuk szerint válaszolnak..Mármint a normális, korrekt módon
megfogalmazott kérdésre...
Nem nézlek le, de talán kifogtál egy-két ilyet, amiből a fenti következtetést levontad...
De általában normális válaszokat kapsz..mármint a kérdező.
Itt se csak Terézanyuk válaszolnak...:))
Én is nagyon erkölcsös vagyok..:))
De sajnos, az én koromban már nagyon könnyű a tisztesség..(((
Na, ilyenkor szoktam olyan választ írni, hogy az életet élni KELL. Persze ésszel...
Mert senki sírjára nem írják, hűűű de tisztességes volt..
Mert az erkölcstelen és a szent között nagy ám a távolság..
És ki a fene akar szent lenni...??
Puszi: egy öregasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!