A magyarok szeretnek dolgozni vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Gyakran felmerül a kérdés, hogy miért van ennyi munkanélküli. Vajon a magyarok szeretnek dolgozni vagy inkább a könnyebbik végénél szeretik megfogni az életet ?2012. okt. 11. 22:00
1/12 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen. A magyarság egy nemzet, és az általad firtatott kérdésre a válasz személyenként eltérhet.
2/12 A kérdező kommentje:
Ne tereljél :-)
2012. okt. 11. 22:06
3/12 anonim válasza:
Magyar vagyok és utálok dolgozni.
5/12 anonim válasza:
Szerintem a magyar nép szorgosabb volt régen.
7/12 anonim válasza:
én még nem dolgoztam mert még tanulok, de ha befejeztem a tanulmányaimat akkor szeretnék egy jó munkát találni
8/12 anonim válasza:
én szeretek :) akkor szoktam legjobban érezni magam mikor magam mögött tudhatok 8 ledolgozott órát, valahogy úgy kerekebb az egész
9/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést akkor tedd fel,amikor van munka.
10/12 anonim válasza:
Én a munkámat nagyon szeretem. Két dolog van, amit nem szeretek: 1. fel kell kelni és el kell indulni (ez egyértelműen a határtalan lustaságomból ered), 2. szarul keresek (tudom, ne rinyáljak, én választottam ezt a foglalkozást, csak azért az elég elszomorító, hogy az én szakmám sok országban sokkal jobban meg van becsülve, itt meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!