Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véle ményed a feminizmusról?

Mi a véle ményed a feminizmusról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 03:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A feminizmus nem megvalósult jelenség.

Egyenjogúságról kevés téren beszélhetunk.....

2009. szept. 30. 10:01
 22/27 anonim ***** válasza:

Amíg a nők elvárják a férfiaktól, hogy tartsák nekik az ajtót, kihúzzák a széküket (ez egy k*rva nehéz feladat), addig máris megkülönböztetjük a nőket a férfiaktól.

Amúgy lehet küzdeni a nők egyenjogúságáért, de attól még a férfi az erősebb, ahogy mondta egy normális nő. Ha megnézzük, attól még nem lesz egy nő csinibaba p*nci-mancim hogy nőies. Az a baj, hogy jelenleg kevés az értelmes csaj, és a hisztisebbek adnak nagyobb hangot maguknak. Amúgy meg a feminizmus szép dolog, mint a kommunizmus, de nem megvalósítható, és a próbálkozásokból nem az lesz, mint az eredeti eszme...

2010. ápr. 8. 20:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

1.Fszomat belétek.(Már bocs)

2.A nők hálásabbak lehetnének a feminizmusért,elvégre csak és kizárólaz ez húzta ki őket a totális elnyomás alól.(HALÁL KOMOLYAN)

3.A FEMINIZMUS EREDETILEG EGY POLITIKAI MOZGALOM,NEM AZT VÁRJA EL HOGY A TÁRSADALOM FÉRFIKÉNT KEZELJE ŐKET HANEM CSAK ANNYIT HOGY NE CSAK SZAPORÍTÓGÉPET LÁSSANAK BENNÜK,KAPJANAK NORMÁLIS JOGOKAT,UGYANAKKORA FIZETÉST MINT A FÉRFIAK,ÉS VÉGRE ELJÖJJÖN A MODERN KOR ESÉLYEGYENLŐSÉGE.

Nem tudom elképzelni hogy a férfiak hogy lehetnek ilyen ostobák.Azért gúnyolják ki a feminista nőket mert azok végre kicsit kiszabadultak a karmaik közül.

2010. szept. 16. 00:35
 24/27 anonim ***** válasza:
A feminizmussal kapcsolatban hallottam már olyat is,hogy a "fanatikus feministák" már a pasikat ki akarják tiltani az életükből,magyarul mesterséges megtermékenyítést akarnak a rendes szex helyett.
2011. febr. 10. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:
75%
Én férfi vagyok, (47 éves), ennek ellenére feministának tartom magamat. A legkomolyabban úgy vélem, hogy a nők (a fizikai erőt kivéve) majdnem mindenben felsőbbrendűek a férfiaknál, de különösen azokat a képességeket tekintve, melyek fontosak a szervezéshez, az irányításhoz. Ezokból mély meggyőződésem, hogy úgy lenne az jó, ha eljönne a nőuralom korszaka, ami alatt egyértelműen azt értem, hogy a férfiakat meg kéne fosztani minden katonai, pénzügyi és politikai hatalomtól, azaz vezetői-irányítói posztot csak nő tölthessen be! A férfiak ugyanis csak afféle nagy gyermekek, gondolkodásukat tekintve félúton vannak a gyermekek és az okos, művelt, érett nők között, s amiként egy gyermeket sem rakunk döntési kényszerrel járó pozícióba, ugyanúgy nem szabad ezt megtenni a férfiakkal sem! Nem amiatt, mintha a férfiak gonoszok lennének, erről szó sincs, De genetikailag nem az együttműködésre, hanem a versengésre szelektálódtak, emiatt a nők kooperatívabbak, s ha ők uralkodnának, élhetőbb, konfliktusmentesebb társadalmat tudnának kialakítani, ami még a férfiaknak is jobb lenne!
2012. ápr. 8. 18:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Most nem tudom eldönteni, hogy az utolsó hozzászóló mégis hogy férfi? Gondolom Zoltán Viola, vagy valami ilyesmi.

Nos, amit az utolsó állít, az egy f&szság.

Egy normális férfi irányít. Párkapcsolatban is. A nők azért vonzódnak hozzánk, mert dominánsak vagyunk (nem, nem agresszívak). Mert irányítunk, és nem visítozunk, hogy letört a körmünk. Összeszedettség és határozottság. Nem, ez nincs meg minden nőben, főként ha egy igazi FÉRFIval áll szemben.

A nők egész egyszerűen nem arra lettek teremtve, hogy férfiakkal egyenlőek legyenek. Nekik mást kell csinálni. A joguk már megvan mindenhez (civilizált országokban), a megkülönböztetést meg nem lehet hatékonyan büntetni. Lehet, hogy tényleg szar az a munka, amit csinál, és nem az a baj, hogy nő.

A versengésről pedig mesélek egy történetet.

Mezopotámia. Mindenki beadta a közösségbe amije volt. Mindenki jól járt. Fejlődés. Egészen a mai Szíria és Irak szintig fejlődtek az elmúlt kétezer évben.

Európa. Akinek elveszik mindene, az már nem a közösség tagja. Akinek van saját tulajdona, az a közösség tagja lehet, és mehet fejlebb a ranglétrán. Ezzel a mentalitással a mai Amerika és Európa szintjéig lehet eljutni.

A verseny a létező legjobb dolog a világon. Ha nem lenne, akkor megakadnánk a barlangokban. A nők is versengenek, csak nem látványosan. Ők is szebbek akarnak lenni a többi nőnél, ahogy mi is erősebbek a többi férfinál. Mert az EMBER így fejlődött. De ettől függetlenül:

-a nőnek szélesebb a csípője

-a nő szül

-a nő védi a gyerekét

-a férfi védelmezi a családját

-a férfinak kelle betennie a nőbe és nem fordítva

-a férfinak kell kezdeményeznie

-a férfinak kell vállalnia a veszélyeket

Ebben a hitemben senki sem tud meggyőzni. A mai nők azt csinálnak amit akarnak. Mi pedig így szeretjük őket. Ők meg szeretnek így minket. Ez a szép az életben.

2012. ápr. 10. 21:26
 27/27 anonim válasza:

"2012-04-08 18:19: Én férfi vagyok, (47 éves)"

Persze..én meg a holdról jöttem :D Azért ennyire ne nézzük már hülyének az embereket!

2015. júl. 24. 13:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!