Mi a véle ményed a feminizmusról?
A feminizmus nem megvalósult jelenség.
Egyenjogúságról kevés téren beszélhetunk.....
Amíg a nők elvárják a férfiaktól, hogy tartsák nekik az ajtót, kihúzzák a széküket (ez egy k*rva nehéz feladat), addig máris megkülönböztetjük a nőket a férfiaktól.
Amúgy lehet küzdeni a nők egyenjogúságáért, de attól még a férfi az erősebb, ahogy mondta egy normális nő. Ha megnézzük, attól még nem lesz egy nő csinibaba p*nci-mancim hogy nőies. Az a baj, hogy jelenleg kevés az értelmes csaj, és a hisztisebbek adnak nagyobb hangot maguknak. Amúgy meg a feminizmus szép dolog, mint a kommunizmus, de nem megvalósítható, és a próbálkozásokból nem az lesz, mint az eredeti eszme...
1.Fszomat belétek.(Már bocs)
2.A nők hálásabbak lehetnének a feminizmusért,elvégre csak és kizárólaz ez húzta ki őket a totális elnyomás alól.(HALÁL KOMOLYAN)
3.A FEMINIZMUS EREDETILEG EGY POLITIKAI MOZGALOM,NEM AZT VÁRJA EL HOGY A TÁRSADALOM FÉRFIKÉNT KEZELJE ŐKET HANEM CSAK ANNYIT HOGY NE CSAK SZAPORÍTÓGÉPET LÁSSANAK BENNÜK,KAPJANAK NORMÁLIS JOGOKAT,UGYANAKKORA FIZETÉST MINT A FÉRFIAK,ÉS VÉGRE ELJÖJJÖN A MODERN KOR ESÉLYEGYENLŐSÉGE.
Nem tudom elképzelni hogy a férfiak hogy lehetnek ilyen ostobák.Azért gúnyolják ki a feminista nőket mert azok végre kicsit kiszabadultak a karmaik közül.
Most nem tudom eldönteni, hogy az utolsó hozzászóló mégis hogy férfi? Gondolom Zoltán Viola, vagy valami ilyesmi.
Nos, amit az utolsó állít, az egy f&szság.
Egy normális férfi irányít. Párkapcsolatban is. A nők azért vonzódnak hozzánk, mert dominánsak vagyunk (nem, nem agresszívak). Mert irányítunk, és nem visítozunk, hogy letört a körmünk. Összeszedettség és határozottság. Nem, ez nincs meg minden nőben, főként ha egy igazi FÉRFIval áll szemben.
A nők egész egyszerűen nem arra lettek teremtve, hogy férfiakkal egyenlőek legyenek. Nekik mást kell csinálni. A joguk már megvan mindenhez (civilizált országokban), a megkülönböztetést meg nem lehet hatékonyan büntetni. Lehet, hogy tényleg szar az a munka, amit csinál, és nem az a baj, hogy nő.
A versengésről pedig mesélek egy történetet.
Mezopotámia. Mindenki beadta a közösségbe amije volt. Mindenki jól járt. Fejlődés. Egészen a mai Szíria és Irak szintig fejlődtek az elmúlt kétezer évben.
Európa. Akinek elveszik mindene, az már nem a közösség tagja. Akinek van saját tulajdona, az a közösség tagja lehet, és mehet fejlebb a ranglétrán. Ezzel a mentalitással a mai Amerika és Európa szintjéig lehet eljutni.
A verseny a létező legjobb dolog a világon. Ha nem lenne, akkor megakadnánk a barlangokban. A nők is versengenek, csak nem látványosan. Ők is szebbek akarnak lenni a többi nőnél, ahogy mi is erősebbek a többi férfinál. Mert az EMBER így fejlődött. De ettől függetlenül:
-a nőnek szélesebb a csípője
-a nő szül
-a nő védi a gyerekét
-a férfi védelmezi a családját
-a férfinak kelle betennie a nőbe és nem fordítva
-a férfinak kell kezdeményeznie
-a férfinak kell vállalnia a veszélyeket
Ebben a hitemben senki sem tud meggyőzni. A mai nők azt csinálnak amit akarnak. Mi pedig így szeretjük őket. Ők meg szeretnek így minket. Ez a szép az életben.
"2012-04-08 18:19: Én férfi vagyok, (47 éves)"
Persze..én meg a holdról jöttem :D Azért ennyire ne nézzük már hülyének az embereket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!