Mi a véle ményed a feminizmusról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 03:45
11/27 anonim válasza:
A feministák önmagukat utálják a legjobban
12/27 anonim válasza:
Senki nem szereti őket.. idióta kis törekvő libák.. ilyenné teszik magukat ez a helyzet.
13/27 anonim válasza:
Ahogy a South Parkban is elhangzik:
-Ki vezette a feministákat?
-Egy csapat klimaxos vén szatyor. :)
14/27 anonim válasza:
Hát nem tudom, de az biztos, hogy én nem vagyok sem idióta törtető liba, sem klimaxos vén szatyor. Egyszerűen sikeres vagyok, és rendelkezem nem kevés női öntudattal. Ha ez bátja a szemeteket, nagyon sajnálom:p
15/27 anonim válasza:
"Hát nem tudom, de az biztos, hogy én nem vagyok sem idióta törtető liba, sem klimaxos vén szatyor. Egyszerűen sikeres vagyok, és rendelkezem nem kevés női öntudattal."
na meg egy adag indokolatlanul nagy egóval
16/27 anonim válasza:
Miért indokolatlanul? Ismersz egyáltlaán? Ha nem, akkor kérlek ne alkoss rólam véleményt, hogy "indokolatlanul" nagy az egóm.
17/27 anonim válasza:
na tessék...az egész fórum harcol az előítéletek meg az általánosítás ellen....szegény melegek,szegény romák,szegény többiek....erre jön egy ilyen kérdés, és mindenki úgy gondolja, hogy az a nő, aki a saját lábán áll és nem szorul arra, hogy eltartsa valami gazdag faszi,és nem az a legfontosabb számára, hogy belibegjen minden nap a plázába egy új cuki topért vagy miniszoknyáért, már egyből törtető liba, meg klimaxos szatyor, meg feltételezhetően a semmire nagy az egója.... na én ezért vagyok feminista, mert zavar, hogy a nőkről senki nem tudja elképzelni, hogy önmaguktól legyenek sikeresek a női bájokat félretéve....undorító, ahogy itt a legtöbben gondolkodnak...a párom büszke rám, hogy ilyen vagyok és fel mer vállalni a haverjai előtt is bármikor...ez nem véletlen... egy buta kis csinibabás libával csak mutatkozni jó, de ha megszólal, akkor már sülhet a képetekről a bőr....
18/27 anonim válasza:
Az hogy valaki nőies, gyenge nem azt jelenti hogy buta kis csinibaba.
Mellesleg attól sem lesz egy nő feminista mert műveltebb az átlagnál, vagy iskolázottabb.
19/27 anonim válasza:
08-06 11:36 válaszoló, te tényleg pasi vagy? ilyen lényeglátást magyar férfitól még soha nem láttam :O
Leszel a férjem?:D:D:D
20/27 anonim válasza:
Nem vagyok túl szórakoztató, ha nem azonos kultúrkörben mozgunk.
De írhatsz, ha mersz. Ott jobb oldalt lent.
- 08-06 11:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!