Mi a véleményetek Szerbiáról és a szerb nemzetről?
Vannak rendesek is, de azok többé kevésbé ki vannak közösítve. A többi többnyire beképzelt és egymaga gyáva. Ezt tapasztalatból mondom, mert miután 15en letámadtak minket, mi 3an voltunk, felismertem egy gyereket -igaz avval előtte se voltam rosszba- akivel kéésőbb többször is öszefutottam és úgymond nyalta a seggemet, havernak szólitott, stb... Szóval egyedül gyávák.
Én nem félek tőlük, nyugodtan járkálok az utcán. Ha betámadnak hát betámadnak, majd igyekszek megvédeni magam és a haverjaim és akkor tiszta lesz a lelkiismeretem. Igaz még csak 16 éves vagyok, lehet később nagyobb bajom is eshet, de hát ez van.
Az lenne a megoldás ha magyarok is összetartanának, csak az a gond hogy szűk baráti körön kivül nem törődnek annyira egymás bajával a magyarok. Én, és ezt komoylan mondom, kiállnák bármelyik ismerősöm mellett.
Az utolsónak:
Na igen,összetartanak a szerbek. Ennyi a pozitívum náluk!
És te egyébként hol laksz?
12:41, december 20-as válaszához hozzáfűzöm, h a 18 alatti korosztály sokkal rosszab mint a 18 éven felüliek.
Én is Szerbiában lakom [zentán L], nem olyan nagy város, de nem egy olyan diák van csak a mi általánosunkban, aki "veszélyes[?]". És 3 van.
Em nem is összetartóak a szerbek. Ugyanmár...
Én megvagyok velük, akiket ismerek jó fejek, soha egy rossz szót nem szóltak rám, vagy valakire :)
Szal sztem kedvesek, de Belgrád körül nem így van. Höh. Új Vidéknél is van egy kisebb város, ahol anyum született, ott annyi paraszt van, állandóan szivattak minket mikor ott voltunk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!