Az 50 fiatal tehetség programba pályázhatok 18 évesen, ha (bővebben lent)?
Felkeltette az érdeklődésemet a pályázat és eljátszottam a gondolattal, hogy talán pályáznék rövidfilmes kategóriában. Lesz, ami lesz, nem veszítek vele semmit. De az a problémám, hogy elég átlag alatti körülmények közt nőttem fel (egyedül nevelt az anyám és nincsenek modern technikai berendezéseim), viszont a volt gimis média tanárom szerint nagyon jó filmes ötleteim vannak és szerette volna, ha ilyen irányban megyek tovább, csak hát érettségi után mégsem lett ez, mert max fizetős suliba tudtam volna menni, az meg ugye esélytelen volt. Viszont vannak kisfilmjeim, amiket már filmes ismerőseim dicsértek és 4 éve űzöm hobbiszinten ezt a dolgot.
Szerintetek lenne esélyem bekerülni, vagy ide olyan huszonéveseket választanak, akiknek profi stábjuk van és látszik a munkáikon, hogy jó kamerával, világítástechnikával, egyszóval profi szinten készítették a filmjeiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!