Miért kell lepontozni az embert ha ő az iPhonet jobban szereti mint az Androidos telefont?
Figyelt kérdés
Az Androidosok minden helyen csak szídják az iPhonet.Az iPhoneosok általában nem szokták.Miért? (Nem a sok iPhone fikázó válaszát várom)2012. okt. 8. 13:12
11/18 A kérdező kommentje:
Ha képet akarok feltölteni az IOS 6-ban már integrálva van a Facebook..Másodperceken belül fent van..
2012. okt. 8. 16:57
12/18 Golan Trevize válasza:
Ember, én nem a Facebookra akarok feltölteni képeket, hanem a Dropboxba. Vagy Google Drive-ba, vagy Skydrive-ba, tök mindegy.
13/18 A kérdező kommentje:
Oké csak a kedvedért leszedem a Dropboxot és megnézem feltölti e... :D
2012. okt. 8. 17:31
14/18 A kérdező kommentje:
Háttérben fut de tölti fel-fele a képeim!! Hopsz!
2012. okt. 8. 17:36
15/18 Golan Trevize válasza:
Kipróbáltam.
IOS 6-tal tényleg megy.
Előtte viszont nem ment.
16/18 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom mert nem nagyon használom a Dropboxot.:)
2012. okt. 9. 13:28
17/18 anonim válasza:
Hogy miért fikázzák? Ez egy nagyon egyszerű kérdés : Egyszerűen nem tudják elviseli, hogy az androidnál van egy jobb rendszer, ezért egyből a konkurens céget elkezdik fikázni.
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van!
2012. okt. 14. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!