Androidos telefonhoz csatlakoztathatok usb-s billentyűzetet?
Ha USB-OTG van a telefonba vagy támogatott, nem tudom hogy kéne ezt mondani akkor igen, mindent ráköthetsz USB-n keresztül, külső vinyót, billentyűzetet, bármit.
Újabb telefonokban ez már alap.
Xperia minim van, azt írják neten hogy valami dokkolóval lehet csak megoldani. Viszont én találtam egy ilyet:
Na most ha ezt bedugom, ez is jó lenne nem? És ha jó, akkor ennek különbözik valamiben a bekötése mint egy sima usb kábelnek, vagy nem?
Igen, különbözik, portálokon 5pin jelzővel illetik, mert a normál bekötésnél a mini(mikro) oldalon a 4. pin N/A (lóg a levegőben) OTG-s bekötésnél a 4. össze van kötve az 5.-el.
Ha lefejted/felvágod a "gumi"borítást, finom kézzel összeforrasztható...
Kernelt nem kell külön felrakni, az benne van a custom romban.
Custom romot meg amúgy is érdemes felrakni telefonokra, mert általában jobb, mint a gyári.
Én egy ilyet találtam. Bár ez laptophoz való ahol bluetooth -al kapcsolod össze és a gépen írsz a telóra.
Nem tudom működik-e ha PC-be dugsz egy bluetooth adaptert.
Persze csak néhány telefonon lett tesztelve tehát nincs garancia.
Leírás:
A következő alkalmazás futtatásához root jogosultságokra
lesz szükségünk, de azon túl beállítása nem lesz bonyolult. Az alkalmazás két részből tevődik össze.
Az APK fájlt az androidos készülékünkre kell telepítenünk, míg a JAR a számítógépre kerül majd.Telepítsük az APK-t a mobilunkon, majd futtassuk a JAR-t a számítógépünkön.
Ezután a számítógépen és a mobilon aktiváljuk a Bluetooth-vezérlőt, és társítsuk a készülékeket.
A számítógépünkön ezt az alábbi utat végigjárva tehetjük meg.
Beállítások > Vezetéknélküli hálózatok > Bluetooth beállítások > Eszköz keresés.
Miután a két készülék összekapcsolódott, el is kezdhetjük a gépelést, az eredmény már a telefonunkon
fog megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!