Androidos rendszerfrissítés? Hol?
Sony Ericcson Xperia Ray telefonomat szeretném frissíteni android 4 re, elvileg hivatalosan kiadták már, de usb-vel nem talál frissítést...
Hogyan tudnám frissíteni a telefont?
Otthon is megtenném, ha hivatalosan szervízben ilyesmiken nem lehet, vagy túl drága :/
Telenornál pl nem vállalnak ilyesmit?
illetve ha igen mennyiért és ha nem, otthon hogyan oldhatnám meg?
vagy HOL?
Köszi :)
én először bedugtam az usb-t és azzal kerestem rá, elvileg nem talált semmit,
aztán kerestem a rendszerfrissítés menüponttal meg a sony nemtommivel, amiben a termékleírások és trainingek is bent vannak :D
Telenornál számít ha nem onnan van a mobil, hanem külsős gsm-től?
telepítettem az upate servicet és megcsniáltam amit kért, de semmi, az se talált frissítést...
android 2.3 van a mobilon, holott minden szerint már a 4nek kellene rjta futnia :/
amit furcsáltam, hogy 2 féle ray van, nekem ebből az st18i változat van, a dobozán is android 4 felirat van, meg egy jégkrémszendvics...
mégis más a softver...
vittem, azt mondták náluk nincs ilyesféle dolog, kérdeztem és azt mondták nem azért, mert független a mobil (az csak a net miatt volt fura, de meg lett oldva) hanem egeltalán nem csinálnak ilyesmit (lehet, hogy csak a csepeli telenornál nem?)
vagy esetleg egy sony centerbe ha benézek megcsinálják?
illetve otthon hogy tehetném meg?
esetleg valami rommal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!