Mennyire tartjátok magatokat szerencsésnek az életben?
Meg vagytok elégedve az életetekkel?
Párkapcsolat, szerencse, suli, munka, külső, belső, stb.. úgy összességében milyennek itélitek meg?
Párkapcsolatilag sajnos nem vagyok megelégedve, de ez nem csak tőlem függ. Alapvetően szerencsésnek gondolom magam, mindig bízok a szerencsémben, és ritkán csalódok benne. Eddig 3 suliba jártam, mindegyikről kiderült, hogy a legjobb választás volt a környéken. A külsőmben elég sok potenciál van, ha dolgozok rajta, sok mindent kitudok hozni belőle.
Belsőleg...hát ezt így annyira nem tudom megítélni. Én örülök, hogy olyan vagyok amilyen, úgy gondolkodok ahogy, mert nagyon kreatív vagyok a problémamegoldásban, feltudom dolgozni a kudarcot, kitartó is tudok lenni. Viszont érzelmi oldalról elég keserédes a dolog.
Összegezve, hihetetlenül szerencsésnek tartom magam mert tudom, hogy meg kell érte dolgozni.
Egyes dolgokban az vagyok, másokban kevésbé.
Amiben nem:
-családi élet
-külső
-anyagiak
-önbizalom
Amiben igen:
-szerelem (végre, majd' 23 év várakozás után most már 1 év 4 hónapja lassan...)
-nyereményjátékok :D
-vizsgaszituációk
Amiben félig-meddig:
-suli/munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!