Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik testrészeket tartjátok a legszexibbnek egy pasin?
Figyelt kérdés
Én imádom, ha egy helyes fiúnak szép nyaka van, akkor mindig az jut eszemben, hogy de jó lenne megrágcsálni xD egy szép, sima, enyhén izmos hát is nagyon szexi tud lenni, ami nem szőrös meg ragyás, sajnos elég kevés fiúnak van szép háta.2012. okt. 7. 10:36
2/8 anonim válasza:
váll!(ne legyen kigyúrt,csak átlagos)
3/8 anonim válasza:
Szemek, hogy hogy néz és váll, és karok, mert eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha ezek a karok átölelnének.
4/8 anonim válasza:
Nekem izmos a hátam,az baj? 16//F
6/8 A kérdező kommentje:
#4: nekem nem baj, van akinek biztos az tetszik =D hozzám amúgy is fiatalka lennél =P
2012. okt. 7. 15:55
7/8 anonim válasza:
Jó,de az nem baj,ha eléggé izmos? Emiatt nem fognak visszadobni ugye? #4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!