Az olyan lánynak mint nekem, egyáltalán nincs esélye fiúknál?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én írtam. 20 éves fiú vagyok és ilyen típusú lányt keresek... ha gondolod, írj privit.
Az élet nem arról szól, hogy ki tud több strigulát behúzni a képzeletbeli noteszába, kinek volt több partnere. Hanem arról, hogy találj EGYET, akivel kiegészítitek egymást, teljes az összhang, akivel egy egészet alkottok, és vele leéld az életedet. Ahhoz, hogy ezt az egyet megtaláld, minél több embert meg kell ismerni. De nem kell sem lefeküdni, sem huzamosabb ideig együtt járni velük. Kötetlen beszélgetés, elmentek egyszer-kétszer fagyizni, tudom is én, meglátjátok, tudtok-e beszélgetni, van-e közös témátok, jól kijöttök-e, aztán ha igen, akkor esetleg találkoztok többször is, és jobban megismeritek egymást.
A mai világ egyik legnagyobb becsapása az, hogy azt akarja elhitetni velünk, hogy az az etalon, hogy valaki 13-14 évesen már "kapcsolatban" van, és hogy aki 16 évesen még egyedülálló, az selejt. Ne dőlj be neki, mert ez nem így van! 13-14 évesen még ott van a tojáshéj a fenekükön, ahogy a mondás tartja, a babaszobában lenne még a helyük, nem egymás ágyában. Nem vagy még "öreg" egyáltalán! Az a legfontosabb, hogy megfelelő helyen keresgélj, megfelelő fiúk közül válogass.
A hasonló értékrendű, valóban NORMÁLIS fiúk közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!