Kamaszok, milyen esetben tartjátok egy ismerősötöket facebookon idegesítőnek?
Figyelt kérdés
Pl. iskolatársat, mikor nem válaszoltok valakinek?2012. okt. 4. 22:32
1/3 anonim válasza:
23 vagyok, nem hiszem, hogy az még kamasznak számít, de nagyon irritálnak az idézetes hülyeségek, és a tükrös nyomi képek. Akik ilyet raknak ki kb mind le vannak tiltva az üzi falról. Jah és azokat sem szeretem, akik fb-n élik az életüket, minden kaját lefotóznak, és ilyeneket írnak ki palacsinta<3, vagy rossz kedv, vagy hogy éppen milyet fingott... Én is szoktam főzni, sütni, meg minden nap finomat eszek, még sincs ezzel tele az oldalam.
2/3 anonim válasza:
Ha valaki túl aktív és számomra érdektelen dolgokkal rakja tele az üzenőfalat. Ettől még semmi bajom nincs az illetővel, csak egyszerűen nem érdekel az a napi 29 idézet, 24 kép és 30 megosztás amit kitesz. :)
3/3 anonim válasza:
Engem ezekkel az idézetes baromságokkal, meg a megosztásokkal tudnak a legjobban idegesíteni. Igaz nem vagyok már kamasz és az ismerőseim sem azok, mégis ezekben élik ki magukat. Jah meg van egy ismerősöm, aki tavaly 2-3 naponta kiírta, hogy meg akar halni, meg öngyi lesz, mert neki sose jön össze csaj, szóval tömény önsajnálat (gondolhatjátok, mennyire vették komolyan az ilyen bejegyzéseket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!