Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van-e olyan, aki kifejezetten...

Van-e olyan, aki kifejezetten szégyenli és/ vagy utálja a főnökét? Miért?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 13:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Senki, csak én???? Én azért szégyellem és utálom, mert buta, még alkalmazott időszakában kiabáltak is a munkára való alkalmatlansága és nehéz felfogása miatt.... Ezért szégyellem őt. Azért utálom, mert a rokoni kapcsolata miatt a butasága és a munkára való alkalmatlansága, a nehéz értelmi felfogóképessége ellenére mégis főnök lehet... Továbbá azért is utálom, mert pofátlan, nem is dolgozik, a munkát a kolléganőmre és rám tolja át, ő meg csak úgy "van" az irodában. Néhány kolléga már mondta nekem, hogy a "főnököm épp most elment" (ez az illető), erre azonnal rávágtam, hogy nekem nem a főnököm, ne hozzon szégyent a fejemre ezzel a semmirevaló emberrel!!!
2009. aug. 5. 12:45
 2/3 anonim válasza:
Mindenhol van ilyen.Sőt!De ez van, meg kell szokni a rendszert...És miért? Mert általában a főnök azért főnök hogy vezesse a dolgokat és sz*rja le az olyanokat akik utálják, ők ugy is ugy vannak vele h egy helyett van 100!
2009. aug. 10. 19:16
 3/3 anonim válasza:

Szerintem igy kellet volna fel tenned a kérdést:

Van-e olyan, aki kifejezetten NEM szégyenli és/ vagy utálja a főnökét? Miért?

Abból valszinüleg kevesebb van...:-)

2009. aug. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!