Sokan mondjak ram, hogy szamutogepfuggo vagyok. Ti mit szolnatok, ha egy olyann kituzot hordanenk amire az van irva: A programozok nem fuggok? Esetleg milyen kitozot keszithetnenk meg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 11:08
1/10 anonim válasza:
Szerintem előbb a helyesírásodat fejleszd.
2/10 anonim válasza:
Például: "Rajongok a magyar helyesírásért!"
4/10 anonim válasza:
"Ülve keresek négyszázat, te mennyit és hogy?"
6/10 Andizsuzsi válasza:
Minek neked kitűző? Ha ki sem szállsz a gép mögül, ki a csuda látja?
7/10 anonim válasza:
@Andizsuzsi: Jogos, ott a pont! :)
Amúgy tök jó, csakhogy a programozók nem függők, nekik ez a munkájuk és én, mint programozó, garantálom, hogy többet járok társaságba és sportolni, mint te.
(A többségünk amúgy sokat jár el szórakozni és mozogni.)
Szóval csinálhatsz ilyen kitűzőt, csak marhaság, ha ezzel akarod leplezni, hogy egész nap a gép előtt lógsz.
Természetesen ezt abban az esetben írom, ha oda valóban egy "?"-et akartál írni, bár a körítés miatt ebben nem lehetek biztos...
8/10 anonim válasza:
Ilyen felirattal csinálj: Egy nyamvadt kocka vagyok!
9/10 anonim válasza:
"Adjatok a kezembe egy helyesírási szótárat,rászorulok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!