Maradt még a hűtőben zala felvágott, szerintetek készíthetnénk belőle valamit, félek, hogy megromlik, és meg sem ettük?
mióta van ott, mennyi ?
ha még ma csinálsz belőle melegszindvicskrémet, este vacsorára finom lenne.
a zalait ledarálni, hozzá keménytojást, borsot , mustárt, reszelt hagymát, és annyi tejfölt, hogy krémes legyen.
melegszendvicsnek, vagy pirítósra kenve nagyon finom.
Felkozkázva egy jó sűrű pörköltszaftra is feltehed.rizzsel, vagy tésztával finom lesz.
de sütve, rántva egy főzelékkel is finom ebéd vagy vacsora.
nem lehet még annak semmi baja, de azért ma már fogyasszátok el.
üdv.
Én is azt mondom:
kockázd fel, vagy pörkölt-alapba, vagy lecsó-alapba főzd bele.
Tepsid zsírozz + tejfölözz ki, borítsd be kifőzött tésztával, öntsd rá a felkockázott megfőzött felvágottat, a tetejére ismét tejföl + reszelt sajt, be a forró sütőbe. Finom lesz az úgy is!
Én szoktam ilyenekből csinálni ilyen hamis milánóit.:)
Sima olaszos ízesítésűre megcsinálok egy jó paradicsomszószt, mehet bele a felcsíkozott zala, spagettivel kiváló.
Vagy hajigáld rá pizzára, arra is tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!