Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szörnyülködtök el azon,...

Nem szörnyülködtök el azon, hogy mennyi környezeti szennyezést tud csinálni az ember?

Figyelt kérdés
eszméletlenül ki vagyok,hogy ez,hogy is lehet.hányingert kapok,hogy mennyi pusztítást csinálunk ááááá.:( nagyon elszomorító
2012. szept. 30. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit konkrétabban kifejtenéd, hogy mire gondolsz? Te ugyanúgy haszonélvezője vagy ezeknek a pusztításoknak szerintem. Persze, ezen lehet szörnyülködni is, de nem igazán érdemes. Most ez van, talán egyszer megváltozik.
2012. szept. 30. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezen nem szörnyülködni kell,hanem hogyha nem tetszik,akkor kiköltözni egy barlangba,vagy egy mezőre.Amúgy tényleg gáz,de mit tudsz vele csinálni azon kívül,hogy te nem szemetelsz?Attól még ott a maradék 699 milliárd,akiket nem izgat.Majd egy jó kis természeti katasztrófa,ami remélem,nem fog bekövetkezni,talán észhez térítene mindenkit.
2012. okt. 1. 15:00
 3/4 anonim válasza:

De. El lehet rajta szörnyülködni ,de teljesen felesleges.

Megértelek. De ezen egy ember nem tud változtatni.

Teljesen felesleges a rinyálás mert hiába vannak akik tesznek érte valamit,de még az sem elég. Elég nagy szar a helyzet pedig már most is,de az emberek nem bírják felfogni amíg nem lesz még nagyobb baj. Egy fecske nem csinál nyarat.

És az egész emberiség ne fog összefogni.Legalábbis ahogy ismerem az embereket. Nem,hogy ezért szinte még más célért sem fognak össze,de hát ez van ha ők azt akarják,hogy ez legyen akkor legyen. Akármilyen szomorú és akárhogy akarunk tenni ellene sajnos mi kevesek vagyunk ehhez. És ez még felháborítóbb ,hogy nem vagyunk képesek mi emberek arra,hogy egy közös és jó cél érdekében összefogjunk és cselekedjünk.

2012. okt. 17. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Más kérdésre kerestem, így találtam rá. De hátha valakinek még ott van a saját kérdések/megválaszolt kérdések/figyelt kérdések rovatban.

Engem is zavar, végigfut rajtam a hideg, ha egy idevágó képet látok.

És igenis zavarjon!

Ha úgy állunk hozzá, hogy úgyis Kína meg Amerika szennyez, nem a kisember, nem rajtunk múlik, úgyis globális felmelegedés, úgyis éghajlatváltozás stb. -> tényleg nem éri meg vele foglalkozni.

De ha viszont úgy állunk hozzá, hogy amíg nem tör ki a harmadik világháború/nem jön az apokalipszis vagy bármi, kinek hite szerint, nos addig élhetővé tesszük SAJÁT környezetünket -> mindjárt érdemes lesz vele foglalkozni.

Ugyanis nekem legalábbis nem mindegy, hogy Budapesten mekkora zajt kell elviselni, milyen levegőt szívunk, a Duna tiszta-e, nem-e büdös, az ivóvíz milyen, az agglomerációban milyen talajon terem a zöldség, amit megeszek. Ezek pedig nem Amerikán és nem is Kínán múlnak. És lehet, hogy egy év múlva hirtelen középkori állapotok lesznek, de akkor abban a maradék egy évben nem mindegy.

Én azért tanulok az egyetemen, és azért teszek meg már most lehetőleg mindent, hogy felhívjam az emberek figyelmét, és tegyek is.

Szóval igenis zavarjon mindenkit, nem Amerikára meg Kínára kell várni.

Igenis számít, ha nem autóval mész Budapest belvárosából Budapest belvárosába, ha szelektíven gyűjtöd a szemetet, ha a szomszéd erőmű a legmodernebb technológiára áll át, vagy ha odafigyel Budapest önkormányzata, hogy ne a szélcsatornába építsen bazi nagy irodaházat.

MINDENKI FELELŐS, ÉS MINDENKI TEHET!!!

2013. jún. 3. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!