Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiányzik ennyire?

AatttilaA kérdése:

Miért hiányzik ennyire?

Figyelt kérdés

Most vagyok 10. osztályos és van egy legjobb barátom aki fiú ( én is az vagyok)és tulajdonképpen már olyanok vagyunk egymásnak mint két testvér. Folyton hiányzik és meg akarom ölelni( ő az egyetlen ilyen fiú akit meg akarok ölelni meg közeli lány ismerőseimet is szeretném megölelni de csak 1 olyan van akivel szoktam) és nem vagyok meleg ez 100%-szóval kérlek az ilyen kommenteket mellőzétek-de apum egy **** ember van egy házassága anyummal csak viszonya volt ( 18 évig xD ) és sose öleltem meg őt se nem is foglalkozott velem meg semmi és pár hónappal ezelött kiderült hogy eleinte el akart vetetni mikor még magzat voltam. testvérem ( fél testvérem anyum első házaságából) őt utálom mármint tesómat nem is nagyon beszélek vele hálistennek elment fősulira és nagyon ritkán jön haza. anyummal folyton vitatkozom és vele szoktam beszélgetni de anyira nem. őt szokat megölelni de az már nem segít. és most nem értem hogy lehetne ezen változtatni mert igaz h enyire jóba vagyok legjobb barátommal h már tesók vagyunk akkor se mondhatom meg h öleljük meg egymást vagy a lány ismerőseimnek. és még egyszer nem vagyok meleg!!

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat :)

2012. szept. 30. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy meleg, és ezt te is tudod. A távolságtartás pedig kulturális kérdés, mediterrán országokban például sokkal közvetlenebbek az emberek.
2012. szept. 30. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Az jó de én akkor hogy szüntessem meg magamban ezt? menyek oda és kérdezzem meg h megölelhetem e? ez lányoknál még okés de fiúknál...
2012. szept. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!