Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik de nem akar...

Nagyon hiányzik de nem akar rólam hallani?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja szakított velem a barátnőm mert egy lány barátomnak az arcára akartam puszit adni de hirtelen elfordult és a szájára sikerült, ő ezt persze messziről teljesen máshogy látta. Pedig tényleg véletlen volt. Az arcra puszival meg nincs semmi, előtte is volt már ilyen és ő is szokott a közeli fiú barátainak adni. Sokszor akartam vele beszélni de azt mondja, hogy ne tagadjam meg hogy biztos szoktunk mást is csinálni blablabla. Vettem már neki nagyon sok virágot, sokszor kértem bocsánatot de nem magyarázkodtam mert azzal nem érek el semmit. Elmondtam neki szépen, hogy teljesen más történt mint amit látott. Azt mondta, hogy nem akar látni és ne menjek utána mert nem fog megbocsátani. Pár napig nem kerestem, hogy hátha átgondolja a dolgokat vagy valami de nem. Vissza akarom kapni mert nekem más nő tényleg nem kell, eddig olyan jól megvoltunk most meg egy ilyen kis hülyeség miatt mindennek vége. Véletlenül túl sokat ittam nem akartam de elmentem hozzá és azt mondta a tesója, hogy sírtam neki aztán az apja kirakott. Nem tudom mi az amitől meggondolná magát mert szerintem már mindent megtettem, már 5 napja nem kerestem de mindjárt meghalok. Mit tegyek? Nem fogom elfelejteni mert tőle jobb nincs a világon. Most akartam eljegyezni, minden tökéletes volt.

23/F

2012. aug. 19. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard visszakapni. Ha ilyen apróság miatt nem áll veled szóba,akkor a féltékenysége miatt nem lesz jó a kapcsolatotok. Ez már beteges dolog.
2012. aug. 19. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg beszélj azzal a csajjal, akit véletlenül szájon pusziltál, hogy próbálja meggyőzni a barátnődet..
2012. aug. 19. 10:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt féltékeny, főleg nem erre csajra. Nem merem őket összeengedni.
2012. aug. 19. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ez a bnődnek csak egy ürügy,ha szeretne akkor adna még egy esélyt,nem történt köztetek semmi,akkor miért nem hisz neked?
2012. aug. 19. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Ebbõl az a tanuság, hogy lassan már ne legyen barátnõ, vagy barát, ha párban vagyunk. Tehát férfinak ne legyen lány barátnõje és forditva, mert csak problémákat szül. Vagy pedig semmilyen puszi ne legyen.

Remélem, hogy csak egy kicsit játszogatik veled, aztán boldogan visszafogad.

2012. aug. 19. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne mondjátok már, hogy ha ennyi miatt szakít, akkor ne foglalkozzon vele. Ha a lány leírná ide, hogy láttam amint a párom szájon csókol egy lányt, de ő azt mondja, hogy csak véletlen volt, itt írnátok le neki újra és újra, hogy a pasi átveri és hagyja a francba.
2012. aug. 19. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
3%

tanulság: ha van nőd, ne dobálj minden más csajnak szájrapuszit, mert ez lehet belőle.

egyébként is undok szokásnak tartom hogy mindenki a pofázmányomon akarja hagyni a nyálmintáját, lemázolva a gondosan felkent alapozót. nem higiénikus, úgy gondolom.

egyébként nem hiszem hogy ki tudod békíteni a nőt, kb. én is így reagálnék.

kis tinicsávót túl sokszor szeretik átverni a csajokat, lehet neki is volt már pár csalódása, ezek után reflexből gondolhatja hogy: na, újabb madár próbál h.lyére venni

és "nem dől be" a dolgoknak.

hát, majd találsz te mást :)

2012. aug. 19. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
3%

Most miért lettem lepontozva, a mondat értelmét nehéz megérteni?

Rámutattam, hogy ez a vége, ha lány barátnõ van vagy forditva. Viszont nem azt jelenti,hogy igy is gondolom. Na mindegy!

2012. aug. 19. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Engem is folyamatosan lepontoznak hiába értelmes válaszokat adok.Itt így is-úgy is ez megy sajnos:(
2012. aug. 22. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha ő is szeret, akkor még van remény, csak talán időre van szüksége, hogy rendezze magában az érzéseit. Lehet hogy egy másik fiúval volt már valami rossz tapassztalata, és azok az érzései is belejátszanak.

A másik csaj tudná neki hitelesen elmondani szerintem akár szóban akár írásban, hogy tényleg véletlen volt a dolog, neki talán hinne.

2012. aug. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!